HEADER BLUE BAYOU

Prijzen & beschikbaarheid

Uw 5-sterren camping aan de Middellandse Zee

Op slechts 300 meter van de kust, biedt de 5-sterren camping Sandaya Blue Bayou in Vendres Plage u directe toegang tot de mooiste Middellandse zee stranden. Een zonnige vakantie aan de Hérault kust staat u en uw gezin te wachten. Ontdek de rijkdom van de Languedoc met zijn landschappen, zijn cultuur en zijn rijke erfgoed. In camping Sandaya Blue Bayou zult van het uitgebreide comfort genieten; een groot waterpark, een kinderclub, entertainment en talrijke amusante activiteiten voor het hele gezin en vrienden. Uw 5-sterren camping Blue Bayou Vendres Plage is de perfecte plek om te ontspannen en tot rust komen tijdens uw verblijf. U stelt zelf uw gewenste vakantie samen bij Sandaya campings.

Geopend vanaf 31 maart 2017 tot 10 september 2017

  • 177 Accommodaties en 104 staanplaatsen
  • Toegankelijk voor personen met een beperkte mobiliteit
  • Waterpark met twee zwembaden, een recreatie ruimte en een bubbelbad
  • Gratis Animaties en kinderclubs
  • Camping op slechts 300 meter van het strand
  • Wifi-bereik

Prijzen en labels

zoover award 2015.png

Op camping Sandaya Blue Bayou, verwelkomen onze teams u om met uw gezin heerlijke momenten door te brengen. Geniet tijdens uw vakantie van het grote waterpark en zijn recreatieve ruimte, de sportvelden ( voetbal, volleybal , tennis ) of het strand dat op slechts 300 meter van de camping ligt. Aarzel niet om deel te nemen aan de talrijke activiteiten en excursies die  uw camping Sandaya aanbiedt (verhuur van jet-ski's, paardrijden, karting, golf, enz.).

Gelegen aan de rand van de stad Béziers, de badplaats van het Vendres-Plage departement, biedt u meer dan 4 kilometers aan stranden. Ideaal om te wandelen, te sporten of te ontspannen. De regio Languedoc-Roussillon is een perfecte omgeving om te ontdekken. Niet ver van uw camping bevinden zich de steden Montpellier, Cap d' Agde, Sérignan en Béziers met zijn arena’s. Iets lager ontdek ook de beroemde Afrikaanse Reserve Sigean en zijn dierentuin. Wat betreft de cultuur, een bezoek aan de Aude met zijn steden Narbonne en Carcassonne is zeker de moeite waard. Zoek niet verder, camping Sandaya Blue Bayou is voor u.

Diensten

Uw 5-sterren camping Sandaya Blue Bayou biedt u verschillende diensten zodat u van alle comfort geniet tijdens uw verblijf. Onze receptionistes verwelkomen u bij aankomst en voorzien u van alle noodzakelijke informatie en procedures voor uw optimale installatie binnen de camping Sandaya Blue Bayou.

Receptie
Geopend van 1 april tot 11 september, de receptionisten van uw camping Sandaya Blue Bayou staan in juli en augustus elke dag van 09:00 tot 20:00 uur tot uw beschikking. Buiten het seizoen van 09:00 tot 12:00 uur en van 15:00 tot 19:00 uur.
Wifi
Geniet van het WIFI- bereik op de camping.
Wasruimte
Uw 5-sterren camping stelt u eveneens een wasruimte ter beschikking met alle noodzakelijke uitrusting om voor een comfortabele vakantie.
Animatie en Activiteiten
Geniet van de talrijke animaties en activiteiten in camping Sandaya Blue Bayou. Sportieve toernooien, spelletjes, thema-avonden en shows op het menu tijdens uw vakantie. Een kinderclub,waar uw kinderen zich kunnen uitleven en vermaken, staat eveneens tot uw beschikking.

Winkels en voorzieningen

In camping Sandaya Blue Bayou vindt u meerdere winkels, niet ver van uw locatie. Ideaal om uw auto te laten staan.

Restaurant
Het restaurant, gelegen naast het waterpark, verwelkomt u in een warme en fijne sfeer. Ter plaatse nuttigen of afhaalmaaltijden om te genieten op uw eigen locatie, de ovenschotels van onze Chef zijn een genot voor uw smaakpapillen.
Bar
Uw camping Sandaya Blue Bayou beschikt eveneens over een bar voor uw verfrissingen. Geniet met vrienden van een drankje of een cocktail aan de rand van het zwembad.
Kruidenier
Uw boodschappen kunt u rechtstreeks doen bij de kruidenier van de Blue Bayou camping. U vindt er eveneens gevarieerde soorten van vers brood en gebak.
Alles bekijken

Ontdek ons laatste nieuws Beleef unieke ervaringen met Sandaya campings