Cottage_6p_35m2_exterieur.jpg
Prijzen & beschikbaarheid

Ontdek de accommodaties op uw camping aan de Franse Riviera

In connectie met de natuur in een stacaravan of lodge

De 5-sterren camping Sandaya Douce Quiétude biedt stacaravans met een privé whirlpool in uw tuin om heerlijk te ontspannen. naar gelang uw budget en verwachtingen voor een onvergetelijke vakantie, heeft u een ruime keuze aan vakantiewoningen op de camping. Een ongebruikelijke en romantische vakantie in de stacaravan SWEET is ideaal voor koppels en biedt u een complete verandering van omgeving in een bevoorrechte ruimte. U voelt zich als een cocon omgeven door een bijzonder design. Een perfect compromis tussen tent en stacarvan.

Onze kampeerplaatsen voor een vakantie nog dichter bij de natuur

De lay-out van de camping Douce Quiétude is met de grootste zorg ontwikkeld. De kampeerplaatsen voor tenten, caravans of campers bevinden zich in het hart van een honderdjarig dennenbos. Voorzien van electriciteit en watervoorziening, zijn sommige uitgerust met privé sanitair. Alles is beschikbaar voor een rustige en ontspannen inconnectie met de natuur aan de Franse Rivièra !

Bezoekers :

Gelieve deze aan de receptie aan te melden. De bezoekers moeten hun voertuig buiten het kampeerterrein achterlaten en een bezoekersarmbandje kopen (prijzen beschikbaar aan de receptie). Het bezoekersarmbandje geeft toegang tot de gemeenschappelijke faciliteiten en de animaties voor één dag (van 9.00 uur tot 22.00 uur). De directie behoudt zich het recht voor om het aantal dagelijkse bezoekers op de camping te beperken.

Vertrek :

Reiniging van de huurwoningen is niet inbegrepen in de huurprijs. Indien de schoonmaak van de accommodatie niet goedgekeurd wordt, zal een vergoeding van 65 euro voor de eindschoonmaak in rekening worden gebracht. In geval van vertrek buiten de openingstijden van de receptie vragen wij u de formaliteiten van tevoren bij de receptie af te handelen.