Découvrez nos hébergements au camping Sandaya Cypsela Resort sur la Costa Brava en Espagne
Prijzen & beschikbaarheid

Staanplaatsen & stacaravans

Bij Sandaya werken wij hard om de ziel van onze campings te behouden. Dit doen wij onder andere door op harmonieuze wijze mooie staanplaatsen te bieden voor tenten, caravans of kampeerauto’s, maar ook accommocaties als stacaravans, chalets, boomhuizen en lodges. Een ieder kan zo, volgens het gewenste comfort en budget, zijn geluk vinden voor een geslaagde vakantie.

Voor uw sereniteit, Sandaya Cypsela Resort biedt u voor alle huuraccommodaties: Het beddengoed (de bedden zijn niet opgemaakt bij aankomst), de handdoeken en de eindschoonmaak.

Bezoekers :

Gelieve deze aan de receptie aan te melden. De bezoekers moeten hun voertuig buiten het kampeerterrein achterlaten en een bezoekersarmbandje kopen (prijzen beschikbaar aan de receptie). Het bezoekersarmbandje geeft toegang tot de gemeenschappelijke faciliteiten en de animaties voor één dag (van 9.00 uur tot 21.00 uur). De directie behoudt zich het recht voor om het aantal dagelijkse bezoekers op de camping te beperken.

Huisdieren :

Wij informeren u dat huisdieren niet zijn toegestaan op onze camping.

Vertrek :

  • Vóór 10 uur voor de huuraccommodaties.
  • Vóór 12 uur voor de kampeerplaatsen.

 Reiniging van de huurwoningen is niet inbegrepen in de huurprijs. Indien de schoonmaak van de accommodatie niet goedgekeurd wordt, zal een vergoeding van 65 euro voor de eindschoonmaak in rekening worden gebracht. In geval van vertrek buiten de openingstijden van de receptie vragen wij u de formaliteiten van tevoren bij de receptie af te handelen.