Sandaya-Col-Vert-35.jpg
Boek nu

Uw vakantiepark aan de Atlantische kust in de Aquitaine regio !

Gelegen in de Landes, Gascogne, tussen het Vielle Saint-Girons meer en de Atlantische kust, is de 4-sterren camping Sandaya le Col Vert een ideaal vakantiepark voor een ontspannen vakantie met familie en vrienden. U vindt de 4-sterren camping Le Col Vert en zijn talrijke vakantiewoningen in de Aquitaine regio, tussen Bordeaux en Biarritz. Omgeven door een prachtig dennenbos et direct aan de oevers van het Leon meer in de Landes van Gascogne, biedt de camping u alle comfort om u van een geslaagde vakantie te verzekeren. Het grote zwemparadijs beschikt over een overdekt zwembad en een verwarmd zwembad, wellness centrum en sauna, kinderclubs, tennisbanen en vele activiteiten voor jong en oud. Geen tijd te verliezen, het is tijd om uw koffers te pakken en te vertrekken in de richting van de Atlantische kust in de Landes voor een vakantie op de 4-sterren camping Sandaya le Col Vert.

Geopend vanaf 23 maart 2018 tot 09 september 2018

  • Camping 821 kampeerplaatsen
  • Dieren toegestaan
  • Gratis entertainment en kinderclubs
  • Toegankelijk voor personen met een beperkte mobiliteit
  • Zwemparadijs met overdekt en verwarmd zwembad
  • Leon meer en de Atlantische kust op 7 km
  • Wifi op de hele camping En gratis toegang is de schaapskooi (30 minuten)
  • Shuttlebus naar het strand : 08/07 - 01/09

Prijzen en labels

recommandé-tripadvisor.pngEcolabel Col Vert.jpg

Een ideaal vakantiepark voor een geslaagde vakantie 

Authenticiteit, plezier, genieten van natuur en cultuur en comfort zijn zeer kenmerkend voor de 4-sterren camping Sandaya le Col Vert. Het vakantiepark ligt in een bosrijke omgeving direct aan de oevers van het Leon meer en op slechts 4 kilometers van de Atlantische kust. Een ideale locatie om heerlijk te ontspannen tijdens uw vakantie. De 4-sterren camping Le Col Vert biedt u de keuze tussen de Atlantische oceaan of het Leon meer: ​​zout of zoet water? U bepaalt dit helemaal !

Een camping met vakantiewoningen en kampeerplaatsen van alle gemakken voorzien 

Geniet van de talrijke vakantiewoningen zoals de stacaravans en lodges die de 4-sterren camping Sandaya le Col Vert, direct gelegen aan het Leon meer, u biedt. Volop in de natuur bent u van alle faciliteiten voorzien om heerlijk van een ontspannen vakantie te genieten met familie of vrienden; pizzeria met afhaalservice, een restaurant direct aan het Leon meer, een kruidenier, een bakker, een bar, ijs, kranten en tijdschriften.

De Landes Gascogne in de Aquitaine aan de Atlantische kust : een unieke regio 

U zult bijzonder genieten van alle bekende specialiteiten in de Landes Gascogne : kip van de boerderij, asperges, armagnac, enz. De Landes Gascogne is ook zeer rijk, zowel wat betreft cultuur als natuur. Ontdek de typische huizen, de stad van Dax bekend voor de wellness-centra, de Dune du Pilat en natuurlijk de dennenbossen van de Landes Gascogne. Uw vakantie op de 4-sterren camping Sandaya le Col Vert garandeert u een prachtvakantie !

Promoties

Dienstverleningen

Ontdek de talrijke dienstverleningen die de 4-sterren camping Sandaya le Col Vert u biedt. De receptionisten verwelkomen u bij aankomst op de camping en voorzien u van alle noodzakelijke praktische informatie om u van een geslaagde vakantie te verzekeren.

Receptie :
De receptionisten van det 4-sterren camping Sandaya le Col Vert verwelkomen en begeleiden u tijdens uw vakantie. De receptie is geopend van 09:00-19:00 uur in het laagseizoen en van 09:00-21:00 uur tijdens de maanden juli en augustus. Van 09:00 tot 18:00 de rest van het jaar.
Internetverbinding :
Gratis internet is beschikbaar binnen de schaapskooi en gedurende 30 minuten. Voor een verbinding in uw vakantieverblijf of op uw kampeerplaats is het mogelijk om online WIFI van uw keuze te kopen.
Wasruimte :
Een wasruimte staat tot uw beschikking op uw 4-sterren camping Sandaya le Col Vert met wasmachines (€ 5) en drogers (€ 3).
Verhuur van een kluis :
De huur van een kluis is mogelijk op uw camping voor 3,50 € per dag. Ook kunt u per week een kluis huren. Voor meer informatie staat de receptie tot uw beschikking.
Camper wasruimte :
Naast de "Kid's Club" benvindt zich een wasplaats voor campers op de camping Le Col Vert.
Kinderclubs :
Onder begeleiding van onze entertainment teams, ontdek de gevarieerde recreatieve en sportieve activiteiten als ook de evenementen op het programma voor uw kinderen. Uw kinderen zullen volop genieten van de georganiseerde spelletjes, toernooien en andere leuke bezigheden met hun nieuwe vrienden.
Strand - Pendeldienst
Uw camping Sandaya Le Col Vert stelt u tijdens de maanden juli en augustus gratis pendelbussen direct naar de stranden van Saint-Girons ter beschikking.

Winkels op de camping

Uw 4-sterren camping Sandaya Le Col Vert biedt diverse winkels.

Supermarkt :
Om uw vakantie wat makkelijker te maken, stellen we een kruidenierszaak tot uw beschikking. Openingsuren: elke dag van 8u30 (laagseizoen) en 7u30 tot 20u30 (hoogseizoen).
Kranten en tijdschriften :
Blijf op de hoogte van het nieuws dankzij de kranten en tijdschriften in verschillende talen welke beschikbaar zijn op de camping.
Restaurant Les Palmiers du Lac :
Het restaurant Les Palmiers du Lac van uw camping de Col Vert verwelkomt u elke dag en biedt talrijke gerechten, ook om af te halen. In een unieke en schaduwrijke omgeving aan de oever van het Leon meer, kunt u heerlijk genieten van de regionale specialiteiten die het restaurant Les Palmiers du Lac u biedt. Geopend: elk weekend van 1 april tot 5 juni en elke dag van 9 juni tot 10 september.
Pool bar :
Met uitzicht op de zwembaden, is de pool bar een perfecte plek voor een opfrissertje met familie en vrienden. De bar bij het zwembad biedt een jonge en ontspannen sfeer gedurende het gehele seizoen.
Snack Pizzeria :
Een snack pizzeria is beschikbaar op uw camping, met de mogelijkheid om af te halen. U vindt een ruime keuze op uw camping Sandaya le Col Vert; pizza's, gebraden kip, patat en hamburgers, snacks, ...
Wellness centrum :
Een Spa en een schoonheidsspecialiste verwelkomen u op de camping Le Col Vert om heerlijk te ontspannen tijdens diverse behandelingen, massages, scrubs, bubbelbaden en een stoombad. U kunt direct reserveren op de camping en voor meer informatie, staat de receptie tot uw beschikking.
Hippisch centrum :
De manege "De Centaurs" ligt aan de ingang van uw vakantiepark. Op het programma, paardrijden en ponyrijden in groepen van verschillende niveaus. Meer informatie is beschikbaar aan de receptie van uw camping.
Mountainbike verhuur :
U heeft de mogelijkheid om fietsen te huren tijdens uw vakantie van 10:00-19:00 uur tijdens de maanden juli en augustus in het centrum van uw vakantiepark. Buiten het seizoen kunt u contact opnemen met de receptie van uw 4-sterren camping Sandaya Le Col Vert.
Alles bekijken

Ontdek ons laatste nieuws Beleef unieke ervaringen met Sandaya campings

-