HEADER DOUCE QUIETUDE

Camping Douce Quiétude

Boek nu

Verblijf aan de Côte d'Azur

Op nauwelijks 8 minuten van de Middellandse zeekust ligt de vijfsterrencamping Douce Quiétude (Zoete Rust) in een bosrijke omgeving aan de rand van het vulkanisch massief van de Esterel. Het departement van de Var, in het zuiden van Frankrijk, is voor velen een gedroomde streek voor een geslaagde vakantie. Ontspanning, sport en ontdekking zijn de troeven van een vakantie in de Provence. De Sandaya camping Douce Quiétude biedt u aquagym, boogschieten, waterspelen, mini-golf en sporten zoals basket-, volley- en voetbal.

Geopend vanaf 13 april 2018 tot 16 september 2018

  • 274 huuraccomodaties en 89 kampeerplaatsen
  • Dieren toegestaan
  • Toegankelijk voor personen met een beperkte mobiliteit
  • Animatie en kinderclubs gratisAnimatie en kinderclubs gratis
  • Waterspelletjes met twee zwembaden en peuterbad speelruimte
  • Op minder dan 5 km van het strand
  • WIFI op de gehele camping
  • Shuttlebus naar het strand : 08/07 - 01/09

Prijzen en labels

Tripadvisor_Logo_COE2016_nl.jpgLogo clé verte.pngC2B_Awards_2016_.pngCAMPING-QUALITE.pnglogo camping2be 2017.jpg

Sandaya helpt u uw vakantie in te vullen naar uw wensen. Sandaya Douce Quiétude in Saint-Raphaël is de ideale plaats voor een ontspannen en aangenaam verblijf. U kunt genieten van de talrijke georganiseerde activiteiten en animaties, spelletjes, sport en fitness.

Zoekt u een rustige plek aan het strand ? U heeft de keuze tussen de zandstranden van Agay, Saint-Raphaël of Fréjus en de kiezelstranden van Dramont of Boulouris.
Trekt u er graag op uit ? In het typisch rood gekleurde vulkaanmassief van de Esterel vindt u talrijke wandel- en mountainbike tochten.

Uitstapjes met de auto ? Camping Sandaya Douce Quiétude is een ideale uitvalsbasis op minder dan een uur van de twee mytische steden Cannes en Saint-Tropez. Gegarandeerd veelbelovende en onvergetelijke momenten met familie of vrienden.

Promoties

Diensten

Sandaya camping Douce Quiétude biedt u talrijke diensten aan, gratis of tegen betaling; laat u bij uw aankomst door onze receptionisten informeren, zij helpen u uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Receptie
De receptie verwelkomt u iedere dag. Tijdens wekelijkse dagen in het laagseizoen van 9 tot 12 uur en van 15 tot 19 uur, en op zaterdag en zondag van 9 tot 19 uur. Op wekelijkse dagen in Juli en Augustus van 9 tot 20 uur en op zaterdag en zondag van 8 tot 20 uur. Er is ook een ruimte met folders en toeristische informatie over de regio.
Internet
Blijf verbonden, ook op vakantie! Om u alle mogelijk comfort inzake internet te verzekeren stelt Douce Quiétude een internetzuil ter beschikking, toegankelijk 24 uur per dag, als ook een wifi-netwerk dat de gehele camping bestrijkt. Om op uw staanplaats / accommodatie en overal op de camping toegang te hebben, kunt u online een abonnement naar keuze kopen: 30min = 3€ ; 60min = 5€ ; 2 dagen = 12€ ; 7 dagen = 24€ ; 14 dagen = 34€.
Shuttledienst
Een permanente vervoerdienst brengt u van uw camping Douce Quiétude naar het strand van "Dramont" en "Tiki-Beach". Elke dag behalve zaterdag in juli-aug staan zij van 9 to 12.30 uur en van 13.30 tot 19 uur ter beschikking op de parking van de camping met vertrek om de 30 minuten. Ander vervoer is beschikbaar op aanvraag en met extra toeslag (andere stranden, het stadscentrum, de markt, het station, Aqualand , ...). In het laagseizoen met reservering.
Wasruimte
Camping Douce Quiétude beschikt over een aparte ruimte met wasautomaten, drogers (met Euro-munten) en strijktafels. Strijkijzers te leen (Borg 30 Euros).

Winkels en voorzieningen ter plaatse

Om uw verblijf zo aangenaam en comfortabel mogelijk te maken biedt 5-sterren camping Douce Quiétude u diverse voorzieningen ter plaatse. Ideaal om uw auto te laten staan …

Restaurant en Bar
Naast het zwembad treft u het Douce Quiétude Bar-Restaurant aan. Het team vewelkomt u elke dag van April tot October voor een verfrissende cocktail of een maaltijd.
Kruidenier en Bakker
Ontdek uw Camping Douce Quiétude kruidenier. U vindt er een ruime keuze aan voedingsmiddelen, lichaamsverzorgings- en schoonmaakproducten. In de bakkerij kunt u doorlopend vers brood kopen.
Fitness centrum
Het fitness-team heet u van maandag tot zaterdagmiddag 12 uur van harte welkom en biedt u fitnesslessen die zijn aangepast aan uw wensen : spieren stimuleren of versterken, steppen, stretching, enz.
Beauty & Wellness center
Het instituut "Un autre monde" biedt verschillende gezichts- en lichaamsbehandelingen op basis van natuurlijke producten. Een heerlijk moment van ontspanning binnen uw camping Sandaya Douce Quiétude.
Kapsalon
De kapsalon van camping Douce Quiétude staat het hele seizoen tot uw beschikking voor een haarverzorging of kapsel volgens uw wens en stemming van het moment.
Alles bekijken

Ontdek ons laatste nieuws Beleef unieke ervaringen met Sandaya campings

-