Over Sandaya

Opgericht in 2010 door François Georges en Xavier Guilbert, twee leiders in de toeristische sector, is Sandaya is vandaag de dag een groep eigenaar van 17 4- en 5-sterren campings.

De Sandaya groep bezit en beheert haar campings en hanteert daardoor de zorg voor een homogeniteit in het aanbod van de campings voor de gasten. Kwaliteit en klantenservice zijn de sleutelwoorden van het succes van Sandaya. De groep biedt de gasten vooral infrastructuren en hoge gekwalificeerde accommodaties. Sandaya leeft de positie na om campings aan te bieden met snelle en directe toegang tot het strand, maar kiest ook regio's met grote culturele en natuurlijke rijkdommen. Deze diversiteit geeft aan ieder de mogelijkheid om de vakantie naar wens samen te stellen; profiteren van rust, ontspanning, maar ook sport en het ontdekken van bestemmingen.

Werkgelegenheid en kwaliteit van de dienstverlening

De Sandaya groep telt, over alle campings verdeeld, tot 500 medewerkers in het hoogseizoen in de dienstverleningen van hospitality, restaurant, technische dienst, entertainment, enz. Met als missie om de beste service te leveren aan haar gasten. Sandaya zag haar kwaliteitsbeleid beloond met gerenommeerde en erkende labels zoals Best Camping, Trip Advisor, Zoover en de Groene Sleutel.

Eigenaar en exploitant van 4 en 5 sterren campings met op zijn minst 300 staanplaatsen, biedt het merk Sandaya een gevarieerd aanbod van accommodaties, zoals cottages, chalets, lodges en hutten, als ook kampeerplaatsen. Franse en Europese gasten kunnen volop genieten van een natuurlijke en verzorgde omgeving met uitrustingen van hoge kwaliteit zoals bijvoorbeeld airconditioning, een eigen tuin, jacuzzi of een zomer keuken.

Activiteiten, diensten en entertainment

Sandaya stelt talrijke activiteiten ter beschikking aan de gasten op iedere camping om ten volle te genieten van de vakantie met familie of vrienden: prachtige waterparken, welzijn ruimtes, kinderclubs, enz. Om het verblijf te vergemakkelijken heeft de gast toegang tot de diverse diensten en winkels, zoals een restaurant, bar, supermarkt, wasserette, camper service, pendeldienst.

De Sandaya entertainment teams bieden fitnesslessen, aquagym, inleiding tot boogschieten, georganiseerde toernooien en thema-avonden in een gemoedelijke en gezellige sfeer.

Regio's van grote rijkdom

Met de 17 campings in 9 verschillende regio's van Frankrijk en Spanje, wordt u een grote keuze aan activiteiten en excursies aangeboden. Dankzij de Sandaya campings, heeft u de mogelijkheid monumenten en musea van Parijs, de beroemde stranden van Normandië of de historische en gastronomische rijkdom van de regio Bretagne te ontdekken. Velangt u naar een sportieve vakantie en het verkennen van de omgevingen? De Atlantische Oceaan in de Aquitaine regio zal u betoveren terwijl u eveneens kunt ontspannen op de prachtige stranden aan de Franse Rivièra, in de Languedoc regio of aan de Costa Brava. Sandaya heeft voor ieder wat wils.

Sandaya, onze campings zijn voor u gemaakt!