Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

Verblijf 2020: grijp uw kans vóór 31/10! Meer weten?

Geburl van het hert

De bronsttijd is aangebroken in Chambord. Van 15 september tot 15 oktober kunt u in het koninklijkste kasteel van de Loire een bijzonder evenement bijwonen, want dan slaat het hert, de bekendste bewoner van het domein, aan het burlen. Reserveer gauw uw verblijf, want we zien al uit naar uw komst!
Geburl van het hert : reserveer uw verblijf

Een bijzondere ervaring: het geburl van het hert in Chambord

Waarom maakt u tijdens uw campingverblijf in het Loiredal ook niet eens kennis met de herten die het domein van Chambord bevolken? Elk jaar vergast het kasteel u tijdens de bronsttijd op een fantastisch spektakel: boven op een uitkijktoren geniet u er van het bekende geburl van de herten. Dit ritueel is al net zo bijzonder als indrukwekkend en speelt zich af in het hart van de weelderige omgeving van het kasteeldomein.

En wat uw logement betreft? Uw koffers kunt u uitpakken op een van onze comfortabele 4- of 5-sterrencampings in de buurt van Chambord in de regio Centre-Val de Loire. Een 100% originele glamping-ervaring, zegt u dat wel iets? Slaap dan maar dicht bij de sterren in een boomhut en waan uzelf Robinson Crusoe. Viert u liever vakantie in alle comfort? Reserveer dan een van onze familiestacaravans met hun aangename terras. En wie graag zijn eigen huis meeneemt, kan terecht op een van onze klassieke kampeerplaatsen.

Van 15 september tot 15 oktober 2019.

Camping Geburl van het hert: onze tips voor een geslaagd verblijf

Als u de herten wilt horen burlen, moet u rekenen op € 200 voor een groep van 4 personen. Deze ervaring is vooral geschikt voor een rijper en discreet publiek!

Uitdagend geburl, smachtend geburl, triomfantelijk geburl … Spits uw oren, want misschien zult u de verschillende geluiden van het hert wel van elkaar kunnen onderscheiden!

Wist u dit al? Met zijn 5.440 ha is het domein van Chambord het grootste beboste en ommuurde park van Europa!

Vertrek niet zonder een bezoekje te brengen aan het kasteel! In het grootste meesterwerk van de renaissance valt u van de ene verrassing in de andere …

Bezienswaardigheden in de omgeving

Geburl van het hert, reserveer uw verblijf!

Chambord | Centre-Val de Loire
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Vanaf
voor nacht voor nachten
Nieuw!
Pierrefitte-sur-Sauldre | Centre-Val de Loire
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Vanaf
voor nacht voor nachten
Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!