Découvrez nos hébergements au camping Sandaya Cypsela Resort sur la Costa Brava en Espagne

Camping Cypsela Resort

Boek nu

Onze vakantiewoningen aan de Costa Brava

Een ruime keuze aan vakantieverhuur van hoge kwaliteit

Op de 5-sterren camping Sandaya Cypsela Resort heeft u een ruime keuze aan accommodaties die aan uw wensen en budget zullen voldoen. Wij bieden bungalows en chalets in een bosrijke omgeving en in het hart van de natuur. Geniet van een verblijf aan de Costa Brava in onze comfortabele en volledig uitgeruste vakantiewoningen.

U zult genieten van een ongewone verblijf aan de Costa Brava in een Luxe Lodge. In harmonie met de natuur, is dit het ideale compromis tussen de tent en de stacaravan. Beleef een unieke ervaring.

Ontdek eveneensde Middellandse Zee Suite, ideaal voor een Spaanse vakantie met de hele familie. Pak uw koffers uit en geniet van de zon op uw terras aan de Costa Brava.

Onze kampeerplaatsen aan de Costa Brava

Onze camping aan de Costa Brava biedt plaatsen voor tenten, caravans of campers. Kies het niveau van comfort dat u wenst en geniet van een groene en schaduwrijke omgeving voor uw vakantie dicht bij het strand van Pals.

Al onze plaatsen zijn voorzien van elektriciteit.

Voor uw comfort biedt Sandaya Cypsela Resort u voor alle huuraccommodaties: Het beddengoed (de bedden zijn niet opgemaakt bij aankomst), de handdoeken en de eindschoonmaak.

Vergelijk al onze accommodaties

Bezoekers :

Gelieve deze aan de receptie aan te melden. De bezoekers moeten hun voertuig buiten het kampeerterrein achterlaten en een bezoekersarmbandje kopen (prijzen beschikbaar aan de receptie). Het bezoekersarmbandje geeft toegang tot de gemeenschappelijke faciliteiten en de animaties voor één dag (van 9.00 uur tot 21.00 uur). De directie behoudt zich het recht voor om het aantal dagelijkse bezoekers op de camping te beperken.

Huisdieren :

Wij informeren u dat huisdieren niet zijn toegestaan op onze camping.

Vertrek :

  • Vóór 10 uur voor de huuraccommodaties.
  • Vóór 12 uur voor de kampeerplaatsen.

 Reiniging van de huurwoningen is niet inbegrepen in de huurprijs. Indien de schoonmaak van de accommodatie niet goedgekeurd wordt, zal een vergoeding van 65 euro voor de eindschoonmaak in rekening worden gebracht. In geval van vertrek buiten de openingstijden van de receptie vragen wij u de formaliteiten van tevoren bij de receptie af te handelen.  

Kundenzufriedenheit

De mooiste bestemmingen

Reserveringen en beveiligde betalingen

Geen dossierkosten

Hulp nodig?