Verblijf 2022: grijp uw kans vóór 31/12! Meer weten?

Hygiëne- en gezondheidsmaatregelen: uw veiligheid is onze prioriteit

In deze bijzondere gezondheidssituatie blijven de veiligheid en de gezondheid van onze gasten en medewerkers de hoogste prioriteit van Sandaya. De groep wil het vertrouwen van zijn klanten behouden in het kader van de op de sites toegepaste hygiëne- en gezondheidsmaatregelen.

Sandaya verbindt er zich ook toe de instructies van het gezondheidsprotocol van de campingsector na te leven.

Ten aanzien van zijn klanten gaat Sandaya de volgende 10 verbintenissen aan:

1. De aanbevelingen van de gezondheidsautoriteiten ten aanzien van COVID-19 respecteren;

2. Informeren over de preventieve maatregelen die moeten worden toegepast ten aanzien van het COVID-19-verspreidingsrisico;

3. De medewerkers opleiden in de barrièrehandelingen en de gezondheidsnormen en beschermingsmiddelen aan de medewerkers ter beschikking stellen;

4. Markeringen plaatsen die aanmoedigen tot social distancing en het houden van een afstand van 1 m 50 in de openbare ruimtes;

5. Hydroalcoholische handgel aanbieden in de openbare ruimtes, voor de klanten en het personeel;

6. De reiniging en desinfectie van de accommodaties en openbare ruimtes versterken met reinigingsmiddelen en desinfecterende middelen en de stacaravans luchten voordat ze opnieuw ter beschikking worden gesteld;

7. De procedures bij aankomst vereenvoudigen met een 'fast check-in'.

8. Versterkte en specifieke instructies voor toegang en bescherming van de gezondheid opstellen en toepassen in de speelzones (zwembaden en speeltuinen), in overeenstemming met de aanbevelingen van de gezondheidsautoriteiten;

9. Het plan voor bescherming van de gezondheid toepassen in alle restaurants, overeenkomstig de aanbevelingen van de gezondheidsautoriteiten;

10. Het protocol voor risicobeheer toepassen in geval van besmetting met COVID-19 bij een klant of een medewerker, overeenkomstig de aanbevelingen van de gezondheidsautoriteiten.

Aanbevelingen en informatie voor een geslaagd verblijf

Bij Sandaya is vakantie heilig! Elk jaar zetten wij ons in om u de best mogelijke vakantie te bieden.

En dit jaar is daarop geen uitzondering!

Voor een veilig verblijf en uw gemoedsrust: volg de gids :)

Het is zover, u vertrekt!

Voordat u uw koffers dichtdoet om op pad te gaan, vergeet u niet:

 • Hydroalcoholische handgel en mondkapjes voor de hele familie;
 • Een ligkussen voor de strandstoelen in de badzones. Wij raden het gebruik hiervan aan in het kader van de 'preventiemaatregelen', maar dit is niet verplicht;
 • En uw zwemkleding natuurlijk! Let op, alleen zwemslips, zwembroeken en een- of tweedelige badpakken zijn toegestaan in onze aquaparken.
Een onbezorgde aankomst
 • Omdat de vakantie begint zodra u met uw tenen over de drempel van de camping stapt, zullen wij ervoor zorgen dat er altijd iemand is om u te verwelkomen, hoe vroeg of laat het ook is.
 • Als uw dossier compleet is en u uw saldo voor aankomst heeft betaald, kunt u gebruikmaken van de service 'fast check-in'. Om contact en wachten te beperken, vragen wij u vriendelijk om uw dossier voor uw vertrek van huis te completeren.
 • Als u dit niet doet, vragen wij u om bij aankomst bij de receptie langs te gaan om de administratieve formaliteiten te regelen. Om ieders veiligheid te garanderen, vragen wij u om buiten de receptie te wachten tot er een plaats vrijkomt.
 • Voor de betaling verzoeken wij u om uw bankpas te gebruiken en de voorkeur te geven aan contactloos betalen als dit mogelijk is, via een mobiele betalingsapp. Als u dit wilt, kunnen wij u uw factuur per e-mail toesturen.
Pass sanitaire (gezondheidspas)

Uit hoofde van de recentste Franse regeringsaankondigingen, vragen wij u om een Pass sanitaire (gezondheidspas) te tonen bij aankomst om toegang te krijgen tot de camping (met uitzondering van camping Cypsela Resort in Spanje en Parc la Clusure in België).

Deze Pass sanitaire zal worden gevraagd voor alle deelnemers van 12 jaar of ouder: bewijs van de tweede injectie van de vaccinatie langer dan 7 dagen geleden uitgevoerd of een minder dan 72 uur oude negatieve PCR-test of antigeentest.

Als u deze Pass sanitaire bij aankomst kunt tonen, kunt u zich vrij op de camping verplaatsen en van alle faciliteiten profiteren tijdens uw gehele verblijf zonder dat wij deze voortdurend hoeven te controleren, bijvoorbeeld in de winkels.

Wij verzoeken u om de documenten van de Pass sanitaire bij aankomst bij de hand te hebben. Let op, wij voeren op de camping geen tests uit.

Deze maatregelen zijn geldig onder voorbehoud van nieuwe regeringsrichtlijnen. Zodra deze gewijzigd worden, zullen wij u hiervan op de hoogte houden. 

Barrièregebaren om te respecteren

Sinds het begin van de gezondheidscrisis maken de barrièregebaren deel uit van ons dagelijks leven. Ga ook in de vakantie met deze goede gewoontes door :)

Coronavirus: de barrièregebaren om uzelf en anderen te beschermen

 • Was regelmatig uw handen;
 • Hoest of nies in uw elleboogholte of in een tissue;
 • Gebruik een tissue voor eenmalig gebruik en gooi deze vervolgens weg;
 • Groet zonder handen te schudden, knuffel niet.

Heeft u vragen over het coronavirus?

Hou er rekening mee dat in een aantal Franse departementen het dragen van een mondmasker buiten verplicht is.

Een schone, gedesinfecteerde accommodatie
 • Om uw veiligheid ook in uw leefomgeving te garanderen, hebben wij de reiniging en de desinfectie van de accommodaties en de gemeenschappelijke ruimtes versterkt. Hiertoe gebruiken wij reinigings- en desinfectieproducten en luchten we de stacaravan voordat deze opnieuw bezet wordt.
 • De lakens en handdoeken die worden gehuurd of bij bepaalde accommodaties zijn inbegrepen, worden door gespecialiseerde bedrijven gewassen. Deze laatsten respecteren zorgvuldig de regeringsvoorschriften in verband met de gezondheidscrisis.
 • Wij raden u aan om uw accommodatie tijdens uw verblijf regelmatig te luchten.
De collectieve sanitaire voorzieningen worden vaak gereinigd
 • Zodra u het sanitairgebouw binnenkomt, verzoeken wij u uw handen met water en zeep te wassen of de beschikbare alcoholhoudende handgel te gebruiken.
 • Wij hebben de reiniging en de desinfectie versterkt in de gemeenschappelijke ruimtes en de collectieve sanitaire voorzieningen.
 • Wij verzoeken u om niet in de gangen van het sanitairgebouw te blijven staan en de regels voor social distancing te respecteren.
 • Wij stellen ook materiaal ter beschikking indien u de punten waarmee u in contact zou kunnen komen, wilt desinfecteren.
Zwemparadijzen om in alle veiligheid te genieten

Opening van onze aquaparken:

 • Onze aquaparken in de openlucht en onze overdekte zwembaden zijn geopend!
 • Deze maatregelen zijn geldig onder voorbehoud van nieuwe regeringsrichtlijnen.

Toegangsvoorwaarden:

 • Om u te verzekeren van een veilige omgeving hanteren wij met betrekking tot de toegang tot de aquaparken van onze campings de richtlijnen van de gezondheidsautoriteiten. Wij houden ons aan de regel van 4 m² per persoon op de totale oppervlakte van het aquapark, inclusief de zwembaden, de zonneterrassen en andere relaxzones.
 • Wij passen strenge normen toe voor de behandeling van het zwembadwater om micro-organismen als virussen te doden en zo uw veiligheid te garanderen. Het water in onze zwembaden wordt gedesinfecteerd en heeft zelf een desinfecterende werking. Onze installaties zijn ook uitgerust met automatische analysemiddelen die de gegevens de hele dag lang controleren.
 • De zonneterrassen en alle collectieve voorzieningen waarmee u in contact zou kunnen komen, worden regelmatig gedesinfecteerd: de toiletten, relingen, handgrepen, hekjes, enz.
 • Om de door de regering opgelegde social distancing te respecteren, is het aantal ligstoelen aangepast.
 • De badmeesters in het zwembad zullen belast zijn met het doen respecteren van de social distancing-maatregelen zodat u volop van uw vakantie kunt genieten. Wij verzoeken u om deze regels voor social distancing te respecteren in de zwembaden, op de zonneterrassen van het zwemparadijs, voor de toegang tot de glijbanen en bij de waterspelen.
 • Let op, alleen zwemslips, zwembroeken en een- of tweedelige badpakken zijn toegestaan in onze aquaparken.
 • U kunt te allen tijde gebruikmaken van de alcoholhoudende handgel die beschikbaar is bij de ingang van de zwemparadijzen. Er zal ook materiaal beschikbaar zijn om uw ligstoel te desinfecteren indien u dat wenst.
Onze spa's en wellnessruimtes 
 • Onze spa's en wellnessruimtes zijn geopend en staan klaar om u te verwelkomen in overeenstemming met de geldende gezondheidsmaatregelen.
Stranden die u in alle vrijheid kunt verkennen

De stranden in de omgeving en die direct toegankelijk zijn vanaf onze campings zijn zonder specifieke beperkingen geopend. U kunt daar dus heerlijk van de zon en de zee genieten. Maar vergeet niet om afstand te houden volgens de social distancing-regels!

Animatie en activiteiten voor de hele familie
 • Goed nieuws: animaties voor kinderen zijn toegestaan op onze campings!
 • En omdat wij aan iedereen gedacht hebben, gaan de animaties voor volwassenen ook door!
 • U zult ook gebruik kunnen maken van de multisportterreinen, tennisbanen, petanquebanen, pingpongtafels, minigolf- en golfbanen. Wij zullen hier echter geen grote toernooien organiseren, om de gezondheidsaanbevelingen te respecteren.
 • Om hier in alle veiligheid van te profiteren, vragen wij u om ook hier de regels voor social distancing te respecteren.
Diensten en winkels voor een comfortabele vakantie

Opening van onze restaurants en bars:

 • Onze restaurants en bars ontvangen u met open armen. 
 • Deze maatregelen zijn geldig onder voorbehoud van nieuwe regeringsrichtlijnen.

Opening van onze kruidenierswinkels:

 • Onze kruidenierswinkels zijn geopend. Om uw veiligheid en de veiligheid van ons personeel te garanderen, vragen wij u om de regels voor social distancing in acht te nemen.

Toegangsvoorwaarden:

 • In de winkels is het dragen van een mondkapje verplicht, voor uw veiligheid en die van de andere vakantiegangers.
 • Bij de ingang van elk gebouw staat het maximale aantal personen aangegeven dat binnen is toegestaan, wij verzoeken u dan ook om indien nodig even buiten te wachten.
Vier vakantie in alle vrijheid!

Nu u op de hoogte bent van alle maatregelen die wij op onze campings zullen toepassen, kunt u opgelucht ademhalen. Wij rekenen op u om deze principes voor veilig samenzijn na te leven, zodat we allemaal kunnen genieten van verdiende ontspanning. Dit jaar zullen wij ons meer dan ooit inzetten om ervoor te zorgen dat uw vakantie bij ons onvergetelijk wordt :)

De afgekondigde gezondheidsmaatregelen zijn de maatregelen die op dit moment van kracht zijn. Ze kunnen elk moment veranderen. We hebben goede hoop dat ze in de komende weken in positieve zin worden bijgesteld.