Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

Verblijf 2021: grijp uw kans vóór 31/12! Meer weten?

Wegens de huidige gezondheidscrisis zijn al onze campings gesloten tot en met 18 juni 2020. Let op, camping Paris Maisons-Laffitte is gelegen in een oranje zone en blijft gesloten tot en met 21 juni 2020.

U vindt hieronder alle informatie met betrekking tot de verwerking van uw dossier indien u een verblijf heeft gereserveerd op een van onze Sandaya-campings. Zoals u zich kunt voorstellen, moeten wij momenteel een groot aantal aanvragen behandelen. Daarom nodigen wij u uit om slechts in noodgevallen contact op te nemen met onze klantenservice, aangezien deze gezien de huidige situatie momenteel overbelast is.

  • Heeft u op een van onze campings een verblijf gereserveerd dat voor 19 juni zal plaatsvinden?

Uw verblijf is helaas geannuleerd. In het kader van uw dossier hebben wij al een tegoed opgesteld voor de reeds gestorte bedragen. Dit tegoed is geldig op een volgend verblijf tijdens het seizoen 2020 of 2021 op één van onze Sandaya-campings. Gezien de huidige situatie kunnen wij echter geen terugbetalingen uitvoeren.

Deze tegoedbon volgt op de uitzonderlijke maatregelen die door de Franse regering zijn geïntroduceerd om de economische stabiliteit van het land, en vooral die van de toeristische sector, zeker te stellen. Uit hoofde hiervan mogen professionals in deze sector een tegoedbon uitgeven voor verblijven die geannuleerd worden om reden van de gezondheidscrisis.

Wij danken u voor uw begrip en steun. Wij hopen u gauw weer te mogen verwelkomen voor een volgend verblijf op een van onze Sandaya-campings!

  • Heeft u op een van onze campings een verblijf gereserveerd dat vanaf 19 juni zal plaatsvinden?

Aangezien de heropening van onze campings momenteel is gepland op 19 juni kan uw verblijf gewoon doorgaan.

Als u uw verblijf dat vanaf 19 juni zal plaatsvinden toch wilt annuleren, zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing omdat uw camping op de data van uw verblijf geopend is. U kunt deze voorwaarden raadplegen via deze link.

Wij willen u er ook aan herinneren dat Sandaya veel belang hecht aan het volgen van de aanbevelingen en preventiemaatregelen van het ministerie van Volksgezondheid en de regering. Wij zullen over een poosje opnieuw samen vakantie kunnen vieren bij Sandaya en zullen dat dan beter doen dan ooit :)

Wij hopen u heel snel (terug) te zien op onze Sandaya-campings!

COVID-19: veel gestelde vragen

Opening van de zwembaden, gebruik van uw tegoed ...: ontdek de antwoorden op de meest gestelde vragen hier.

Ontdek de aanbieding 'Vrijheid'

U verandert van mening of van zin? Reserveer in alle veiligheid met Sandaya! Dankzij de gratis optie Vrijheid kunt u uw verblijf tot 14 dagen voor aankomst annuleren, wijzigen of uitstellen, om welke reden dan ook. Twijfel niet langer!

Gezondheidsmaatregelen: uw veiligheid is onze prioriteit

Om u binnenkort in de best mogelijke omstandigheden te verwelkomen, werken wij momenteel aan een referentiekader voor gezondheidsmaatregelen in samenwerking met de FNHPA (Franse nationale federatie van de campingsector) om uw veiligheid op onze campings te garanderen. Uw veiligheid en die van uw kinderen blijven onze hoogste prioriteit.

Dit referentiekader van gezondheidsmaatregelen is op al onze campings gecertificeerd door de controleorganisatie DEKRA.

U kunt hier al deze maatregelen raadplegen.