Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

COVID-19: update over uw verblijf Meer weten?

Na de regeringsmaatregelen die overal in Europa worden toegepast, zijn al onze campings getroffen door een administratieve sluiting tot en met 15 april 2020.

U vindt hieronder alle informatie met betrekking tot de verwerking van uw dossier indien u een verblijf heeft gereserveerd op een van onze Sandaya-campings. Zoals u zich kunt voorstellen, moeten wij momenteel een groot aantal aanvragen behandelen. Daarom nodigen wij u uit om slechts in noodgevallen contact op te nemen met onze klantenservice, aangezien deze gezien de huidige situatie momenteel overbelast is.

  • Heeft u op een van onze campings een verblijf gereserveerd dat vóór 15 april zal plaatsvinden?

Uw verblijf is helaas geannuleerd. In het kader van uw dossier hebben wij al een tegoed opgesteld voor de reeds gestorte bedragen. Dit tegoed is geldig op een volgend verblijf tijdens het seizoen 2020 of 2021 op één van onze Sandaya-campings. Gezien de huidige situatie kunnen wij echter geen terugbetalingen uitvoeren.

Als u een verblijf heeft gereserveerd op camping Le Grand Dague, Riviera d’Azur of Soulac Plage met een aankomstdatum vóór 29 april, is dit verblijf helaas geannuleerd omdat deze campings gesloten zullen zijn tot en met 29 april. Ook in uw geval hebben wij in het kader van uw dossier al een tegoed opgesteld voor de reeds gestorte bedragen. Dit tegoed is geldig op een volgend verblijf tijdens het seizoen 2020 of 2021 op één van onze Sandaya-campings.

Wij danken u voor uw begrip en steun. Wij hopen u gauw weer te mogen verwelkomen voor een volgend verblijf op een van onze Sandaya-campings!

  • Heeft u op een van onze campings een verblijf gereserveerd dat na 15 april zal plaatsvinden?

Momenteel is de heropening van onze campings gepland op 16 april. Deze datum kan echter gewijzigd worden naar aanleiding van eventuele regeringsbeslissingen die genomen worden. Wij zullen u hierover blijven informeren. Als u uw verblijf tussen 15 april en 30 april toch wilt annuleren, verzoeken wij u om nadere informatie tegen het einde van deze maand af te wachten.

Wij zullen in eerste instantie de verblijven verwerken die voor 15 april moeten plaatsvinden, omdat deze lijden onder de toepassing van de administratieve sluitingsmaatregelen. Wij verzoeken u dus geduld te hebben als het in uw geval een verblijf betreft dat na deze datum zal plaatsvinden. Wij zullen u per e-mail informeren over de ontwikkelingen in deze situatie.

Voor de verblijven na 30 april hopen wij, samen met u, dat deze gezondheidscrisis dan achter ons zal liggen en u volop van uw vakantie bij Sandaya zult kunnen genieten. Wij verzoeken u dan ook om geduld te hebben en geen contact op te nemen met de klantenservice, die in deze moeilijke periode overbelast is.

Wij willen u er ook aan herinneren dat Sandaya veel belang hecht aan het volgen van de aanbevelingen en preventiemaatregelen van het ministerie van Volksgezondheid en de regering. Wij zullen over een poosje opnieuw samen vakantie kunnen vieren bij Sandaya en zullen dat dan beter doen dan ooit :)

Wij hopen u heel snel (terug) te zien op onze Sandaya-campings!