Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

COVID-19: update over uw verblijf Meer weten?

Annulerings of onderbrekingsverzekering

Sandaya biedt u de mogelijkheid om in uw huurovereenkomst tegen betaling een annulerings- of onderbrekingsverzekering op te nemen. Onze partner Gritchen Affinity verbindt zich ertoe om aan onze vakantiegangers het volledige bedrag van hun verblijf of een gedeelte ervan terug te storten. Indien een schadegeval onder de algemene voorwaarden van Gritchen Affinity valt (zie hiervoor de website www.sandaya.nl), dient u de verzekeraar binnen de 48 uur op de hoogte te brengen en hem alle nodige informatie en bewijsstukken te bezorgen.

De bijdrage voor de annuleringsoptie moet volledig worden betaald op het ogenblik van de reservering:

15 €/verblijf voor de staanplaatsen op de camping (maximaal 30 dagen).
4 €/dag voor de overige huur accommodaties.

Hoe annuleer ik mijn verblijf?

Annuleren is erg eenvoudig:
Meld in een brief of e-mail aan Sandaya (sc@sandaya.fr) dat u uw verblijf wil annuleren, uitstellen of onderbreken.

U kunt uw verblijf ook online annuleren of onderbreken via www.declare.fr.

Coronavirus en annuleringsverzekering: in welke gevallen krijgt u uw geld terug?

De voorwaarden van de annuleringsverzekering voorzien in een terugbetaling van uw verblijf indien:

Voor elke reservering tot en met 14/03

  • Een van de deelnemers voor wie het verblijf werd gereserveerd, ziek is (inclusief door het coronavirus) en een medisch attest kan voorleggen;
  • Gedurende de periode van uw verblijf een toegangsverbod geldt tot de camping waar u hebt gereserveerd. In dit geval wordt u op de hoogte gebracht.

Voor elke reservering vanaf 15/03

  • Een van de deelnemers voor wie het verblijf werd gereserveerd, ziek is (inclusief door het coronavirus) en een medisch attest kan voorleggen;
  • Wij merken op dat onze verzekeraar Gritchen voor reserveringen vanaf 15/03 niet langer dekking biedt voor het risico ‘lockdown’ en ‘administratieve sluiting’ vanwege COVID-19.

Raadpleeg de algemene voorwaarden van de annuleringsverzekering voor de volledige lijst van gevallen die recht geven op terugbetaling van uw verblijf.