Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

Camping Chalets Finlandia

U wilt een natuurvakantie om er eens even helemaal uit te zijn? Kies dan voor een vakantie in de chalets Finlandia van 5-sterren Sandaya-camping Cyspela Resort aan de Spaanse Costa Brava.
Camping Chalets Finlandia: reserveer uw verblijf

Vier vakantie in chalets aan de Costa Brava

Maak het uzelf gemakkelijk en relax op het terras van uw chalet. Geniet van de rust en de bosrijke omgeving rond uw chalet. En binnen? In uw chalet is het vooral een knusse en gezellige sfeer die u en uw familie wacht.
De chalets Finlandia zijn uitgerust met airco en vormen de ideale plek voor een comfortabel en aangenaam verblijf. U hebt geen tijd te verliezen: zet met Sandaya koers naar Spanje en de Costa Brava!
Blijft u tijdens uw campingverblijf graag dicht bij de natuur? Ontdek dan de lodgetenten en hutten op palen op de 4- en 5-sterren Sandaya-campings.

Camping Chalets Finlandia, reserveer uw verblijf!

Pals | Catalonie
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Vanaf
voor nacht voor nachten
Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!