Sandaya First : tot -20%* vóór 31/12/2018! Meer weter?

Urlaub wie Robinson!

Voor een originele vakantie kan u kiezen voor het Robinson eiland op de 4-sterren camping Sandaya Les Vagues in Vendres-Plage in de Hérault.

Tussen het fijne zand, de palmbomen, koorden en tonnen kan u een unieke locatie ontdekken: het Robinson eiland van 4-sterren camping Les Vagues. Kom heerlijk ontspannen met een cocktail in de hand op de reusachtige hangmatten van het Robinson eiland op uw camping. Geniet van de rust van deze voetgangerszone en herbron uzelf tijdens een exotische vakantie met Sandaya.

Geniet van de premium uitrusting van de verschillende hutjes op het Robinson eiland: televisie, airco, ingerichte keuken, opgemaakte bedden bij aankomst zodat u heerlijke momenten met het gezin of met vrienden door kan brengen. Het Robinson eiland op camping Les Vagues is de ideale manier om een thema te geven aan uw zomervakantie en onvergetelijke herinneringen te creëren.

Voor originele vakanties kan u terecht in het Surfdorp of in de lodges met uitzicht op de oceaan op camping Soulac Plage.

Vendres Plage | Languedoc Roussillon
Beschikbaar van ${ beginDate } tot ${ endDate }
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Vanaf ${ price }€ voor ${ nights } nachten