Lodgetenten

Onze lodgetenten

Ontdek onze lodgetenten en beleef een unieke vakantie met de 4- en 5-sterren Sandaya-campings. Of de lodges nu op palen staan op camping Riviera d'Azur, in de vrije natuur op camping Le Plein Air des Chênes of direct aan de oceaan op camping Soulac Plage, een verblijf in een lodge is een unieke ervaring in harmonie met de natuur.

Luxe lodges

De luxe lodges op de Sandaya-campings Le Plein Air des Chênes en Cypsela Resort vormen een ideaal alternatief: ze houden het midden tussen de stacaravans en de gewone tenten. In de luxe lodges geniet u zowel van een unieke kampeeromgeving als van 5-sterren comfort: ze zijn uitgerust met topkwaliteit voorzieningen en beddengoed, koelkasten, sanitair, inloopdouches waarin u naar muziek kunt luisteren, enz. Aan alles is gedacht om u in de lodge een comfortabele en originele vakantie te bezorgen.

En lodges zo dicht mogelijk bij de natuur

Om meer in de sfeer van de natuur te blijven, kunt u kiezen voor de lodges van de campings Les Vagues in de Hérault en Soulac Plage in Aquitaine. Maak gebruik van de barbecues en de plancha’s die voor u op de terrassen zijn neergezet en geniet van een gezellige zomerse maaltijd met vrienden of familie. En tot slot, wie unieke momenten met z’n tweetjes wil beleven, moet kiezen voor de supercosy lodges Coco Sweet op 5-sterren camping Douce Quiétude in de Var.
Aarzel niet langer! Kom en beleef met Sandaya uw vakantie in een lodge!

Voor wie een nog originelere kampeerervaring zoekt, zijn er de hutten op palen op camping Maisons-Laffitte in Parijs.