Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

Laatste beschikbaarheden juli: -15%*! Meer weten?

Camping Provençaalse wijk

Cicadengezang, olijfbomen, bloemrijke lanen… geen twijfel mogelijk: u bent met Sandaya in de Provence!
Camping Provençaalse wijk : reserveer uw verblijf

Ontdek op 5-sterren Sandaya-camping Riviera d'Azur in de Var de gloednieuwe Provençaalse wijk met zijn premium cottages in een volledig autovrije zone. Doordat er een gezellige en rustgevende sfeer heerst, is de Provençaalse wijk voor de hele familie de perfecte plek om vakantie te vieren.

Naast airconditioning, een vaatwasser, televisie en opgemaakte bedden bij aankomst treft u bij uw accommodatie ook een beschutte privéhoek met een plancha aan, waar u samen met andere vakantiegangers ’s avonds gezellig à la plancha kunt eten. Vijfsterren camping Riviera d'Azur is dé garantie voor een geslaagde vakantie!

U hebt ruim keus op deze camping. Geniet van een meer exotische sfeer tijdens een verblijf in de Tropische wijk van camping Riviera d'Azur.

En voor campinggasten die houden van een themavakantie, ontdek eveneens het Surfdorp van camping Soulac Plage in Aquitaine of het Robinson-eiland van camping Les Vagues in de Hérault.

Bezienswaardigheden in de omgeving

Camping Provençaalse wijk , reserveer uw verblijf!

Saint Aygulf | Provence Alpes Côte d'Azur
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Vanaf
voor nacht voor nachten
Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!