Sandaya First : tot -20%* vóór 31/12/2018! Meer weter?

Kies uw zwembad in het aquapark op camping Baia Blu La Tortuga!

Een semi-olympisch bad om enkele verkwikkende baantjes te trekken, bubbelbaden om van een relaxte wellness-sessie te genieten, een waterspeeltuin met grappige waterstralen om wat met de vrienden te dollen … In het grote aquapark van camping Baia Blu La Tortuga is er voor elk wat wils! En wordt het zwembad u wat te klein om al uw vakantiedromen waar te maken, dan is er nog altijd de Middellandse Zee die vanaf de camping rechtstreeks toegankelijk is en u vast tot een duik weet te verleiden. Hop, iedereen het water in!

Zwemparadijs op uw camping in Sardinië

Semi-olympisch bad

Waterpret en sportplezier gaan hier hand in hand. Verwen uzelf tijdens uw vakantie op camping Baia Blu La Tortuga met een flinke zwempartij in het semi-olympisch bad van het aquapark dat zowel beginnende zwemmers als ware kampioenen welkom heet.

Waterspeeltuin

De kinderen voelen zich de koning te rijk dankzij de waterspeeltuigen op hun favoriete camping. Samen met hun vrienden veroveren ze om de beurt de kleurrijke ringen met waterstralen, de ludieke palmboom, de waterglijbaan en de gigantische wateremmer, alvorens te gaan ravotten in de kleine zwembaden die met bijzondere aandacht voor de veiligheid van het jonge volkje werden aangelegd.

Zwembad met bubbelbaden

U geniet nergens intenser van uw vakantie dan in het lagunezwembad met zijn relaxerende bubbelbaden. Pik dus een balneo-sessie mee onder de waterstralen van het wellnesszwembad of in de bubbelbaden met masserende waterstralen. Geen twijfel mogelijk: dit is het land van ‘la dolce vita’!

Zwembad

Om een frisse duik te nemen, enkele baantjes te trekken of te zonnebaden bij het water moet u bij het derde zwembad van het aquapark zijn: het is zo groot dat iedereen er wel ergens een plekje vindt om in alle rust te genieten!

Ontdek camping "Baia Blu La Tortuga" aan de hand van foto's

Huuraccommodaties Ontdekken