Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

Happy New Year: tot -15%* vóór 31/01 Meer weten?
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

Gratis kinderclub op camping Capo d’Orso in Sardinië

Eindelijk grote vakantie! En of de kids er zin in hebben! Zijn ze sportief, dromerig of avontuurlijk aangelegd? Zitten ze vol grappen en grollen? Het maakt niet uit want op camping Capo d’Orso zijn alle kinderen welkom in de gratis kinderclub. Het activiteitenprogramma ziet er alvast onweerstaanbaar uit: creatieve workshops, groepsspelletjes, sportieve olympiades, toneel, minidisco … Uw kroost houdt zonder twijfel schitterende herinneringen over aan deze vakantie!

Mascotte Sandaya

Miniclub voor kinderen

Waarom een gratis miniclub? Om ervoor te zorgen dat alle kinderen zich opperbest vermaken! Sporttoernooien, dansvoorstellingen, spelletjes op het strand … uw kleine campinggenoten beleven de grootste avonturen, zodat ze na hun campingvakantie met een koffer vol mooie herinneringen huiswaarts keren.

Ontdek camping "Capo d'Orso" aan de hand van foto's

Onze kampeerplaatsen
Vanaf
voor nacht voor nachten
van tot
Beschikbaar op andere datums
Geen beschikbaarheid voor de gekozen datums
Camping gesloten op deze datums
Onze huuraccommodaties
Vanaf
voor nacht voor nachten
van tot
Beschikbaar op andere datums
Geen beschikbaarheid voor de gekozen datums
Camping gesloten op deze datums