Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

Ik zoek
--/--/--
--/--/--

De wellnessruimte van camping Château des Marais in de Loirevallei

Profiteer van uw vakantie om te proeven van de absolute sereniteit van de wellnessruimte van camping Château des Marais aan de oever van de Loire. Met zijn gedempte licht, mozaïekwanden en exotische houtsoorten nodigt de wellnessruimte van de camping u uit voor een ontspannende pauze zodat u in uw vakantie nog verder kunt ontsnappen aan de dagelijkse beslommeringen. Waar wacht u nog op?

Wellnessaanbod op uw camping in de Loirevallei

Privé-wellnessruimte

Om ontspanning en intimiteit samen te laten gaan is ons wellnesscentrum een privéruimte voor maximaal 6 personen: profiteer met zijn tweeën of met vrienden van een bevoorrecht moment van ontspanning om uw energie weer helemaal op te laden. 

Sauna

Installeer u comfortabel op de bank van de sauna en laat de weldaad van droge warmte zijn magische werk doen: uw huid wordt diepgaand gereinigd, uw lichaam ontspant en uw geest komt tot rust!

Hamam

Neem plaats in de hamam van de camping, een oase van rust waar u heerlijk kunt ontspannen en nergens aan hoeft te denken. Het gecombineerde effect van warmte en vocht is een weldaad voor uw lichaam: de huid wordt gezuiverd, pijnen worden verzacht en u bent weer helemaal in topvorm voor een nieuwe vorstelijke dag!

Bubbelbad

Profiteer van de verkwikkende baden in onze spa-ruimte en laat u meevoeren door ontspannende bubbels! Profiteer met zijn tweeën of met vrienden van de talrijke weldaden van de balneotherapie dankzij de masserende werking van het bubbelbad. U wilt er nooit meer uitstappen!

Op uw camping Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Wellnessruimte
Bubbelbad
Hamam
Sauna

Ontdek camping "Château des Marais" aan de hand van foto's

Onze kampeerplaatsen
Vanaf
voor nacht voor nachten
van tot
Beschikbaar op andere datums
Geen beschikbaarheid voor de gekozen datums
Camping gesloten op deze datums
Onze huuraccommodaties
Vanaf
voor nacht voor nachten
van tot
Beschikbaar op andere datums
Geen beschikbaarheid voor de gekozen datums
Camping gesloten op deze datums