Ontdek Normandië

Aan de Kanaalkust biedt de regio Normandië u gevarieerde landschappen van de „côte d‘Albâtre“ tot de Mont St. Michel. Hier vindt u historische culturele bezienswaardigheden zoals de D-Day landingsstranden, de memorial van Caen...
Rond de Camping kunt u langs de kust van ’Ouistreham tot Courseulles-sur-Mer wandelen en zwemmen. In de talloze restaurants kunt u genieten van kwaliteitsproducten en soms een panoramisch uitzicht op de kust.
Het departement Calvados is een gastronomische streek met een eigen „art de vivre“. Hier kunt u een bezoek brengen aan de domeinen waar cider en Calvados wordt gemaakt.

 • Kliffen van Etretat

  Kliffen van Etretat

  Kom de Albasten kust bezoeken die zich uitstrekt over meer dan 140 kilometer tussen de monding van de Somme en de rivier de Seine. Etretat is het meest pittoreske deel met zijn diversiteit en verticaliteit. Het is een van de hoogtepunten van Normandië.

  Gratis Het hele seizoen

 • Invasiestranden

  Invasiestranden

  De slag om Normandië is een van de belangrijkste veldslagen van de Tweede Wereldoorlog. Toentertijd zorgde deze veldslag ervoor dat de geallieerde troepen een nieuw front in Europa tegen de Duitse troepen konden openen.

  Gratis Het hele seizoen

 • Amerikaanse begraafplaats van Colleville-sur-mer

  Amerikaanse begraafplaats van Colleville-sur-mer

  De Amerikaanse begraafplaats is met haar 70 hectare, een van de meest indrukwekkende vanwege haar omvang en haar herdenkingen. Het is een plek met geschiedenis die we moeten bezoeken en behouden.

  Gratis Het hele seizoen

 • Mont Saint Michel

  Mont Saint Michel

  Ingeschreven op de werelderfgoedlijst door UNESCO in 1979, ontvangt deze toeristische trekpleister vandaag de dag meer dan drie miljoen bezoekers per jaar. Le Mont Saint Michel is in de eerste plaats een abdij op 170 meter boven de baai, gebouwd in de Middeleeuwen. Bij elke tij komt het kanaal omhoog om een schiereiland te vormen.

  Gratis Het hele seizoen

 • Tocht en vissen op zee

  Tocht en vissen op zee

  Aan het begin van Courseulles-sur-Mer heeft u de keuze om de boot te pakken om een tocht te maken over de brede kust of om heerlijk een dag te vissen in de zee.

  Gratis Het hele seizoen

 • Strandzeilen

  Strandzeilen

  Profiteer van uw vakantie door het zeilen te ontdekken. Het is een andere blik op de Normandische kust die u wordt aangeboden.

  Gratis Het hele seizoen

Bereikbaarheid van de camping

GPS-coördinaten : 49°19'30.743''N 0°23'24.542''W
Adres : 17, rue du Général Moulton, 14750 Saint Aubin Sur Mer
U komt via de snelweg A13 :
Blijf op de linkerrijstrook en neem de afrit richting Caen over 10 km.

U komt aan op het SNCF station van Caen :
U kunt de bus van het netwerk Busverts Calvados nemen naar St Aubain-sur-Mer.

U komt uit Engeland en neemt de Ferry :
De Ferry uit Engeland brengt u naar Ouistreham op 13 km van de camping.

U bent op de luchthaven van Caen Carpiquet :
U bent op 20 km van de camping.

Neem buslijn 8 van het netwerk Busverts Calvados naar het station van Caen. Op het station neemt u lijn 3 tot de halte Gare St-Aubain-sur-Mer.