Ik zoek
van
Begin Einde

Uw beauty- en wellnessruimte op camping L’Orée du Bois

Tijdens uw vakantie bij Sandaya komt u weer helemaal op adem. Het hele seizoen kunt u in onze wellnessruimte terecht voor diverse verzorgingssessies: modelages en peelings, epileren, nagelverzorging ... Laat u onderdompelen in een wereld van absoluut welbehagen op camping L’Orée du Bois aan de Atlantische kust. Een verademing voor lichaam en geest!

Het wellnessaanbod op uw camping in de Charente-Maritime

Spa-ruimte: publiek of privé

Maak gebruik van onze wellnessruimte met spa, hamam en sauna voor een deugddoende relaxatiesessie. Of verkiest u een moment met zijn tweetjes in onze privé-spa? Op het terras geniet u van onze kruidenthee waarvan de ingrediënten speciaal vanwege hun kalmerende eigenschappen geselecteerd zijn.

Lichaams- en gelaatsverzorging

Kies de formule die het best op uw huid en uw voorkeuren afgestemd is – hydraterend, exfoliërend, oppeppend, ontgiftend of anti-aging – en laat u meevoeren door het bedwelmende aroma van de essentiële oliën. Puur genieten, zo’n relaxte vakantie aan de Atlantische kust!

Relaxerende modelages

Geniet van een zuiver relaxatiemoment en kies voor een van onze relaxerende lichaamsmodelages, alleen of met zijn tweeën. De massages, waarvan de gebaren en de druktechniek op de shiatsu-methode geïnspireerd zijn, helpen om spanningen te verlichten, de bloedsomloop te activeren en het lichaam weer energie te geven.

Verzorging voor kinderen

Ook de kids kunnen lekker komen relaxen, alleen of samen met papa of mama. Voor al onze verzorgingen en modelages gebruiken we de dermatologische bioproducten van ‘TooFruit’, het belangrijkste merk van verzorgingsproducten voor kinderen.

Epileren

Wilt u graag een gladde en zuivere huid voor u zich op de allermooiste stranden van de Atlantische kust waagt? Maak een afspraak in onze epileerstudio voor een schoonheidsverzorging. Zowel voor haar als voor hem.

Nagelverzorging

Wilt u er van top tot teen verzorgd uitzien, kom dan langs in de wellnessruimte van de camping om een semi-permanente nagellak op uw teen- en vingernagels te laten aanbrengen. Zalig toch om zo verwend te worden!

Ontdek camping "L'Orée du Bois" aan de hand van foto's

Kampeerplaatsen Ontdekken
Huuraccommodaties Ontdekken