Sandaya First : tot -20%* vóór 31/12/2018! Meer weter?

Ontspanning en waterpret: de 2 aquaparken van camping Roma Capitol

Op 4-sterrencamping Roma Capitol kunt u rekenen op een dubbele portie waterpret. Onder de stralende zon van de Italiaanse hoofdstad hebt u de keuze uit maar liefst twee grote aquaparken, elk met zwembaden, zones met waterspeeltuigen voor de allerkleinsten en turkooisblauwe lagunes om in alle rust te relaxen na een goed gevulde dag. ’s Zomers is de zon elke dag op de afspraak in Rome en dan gaat er natuurlijk niets boven een verfrissende duik in het aquapark op uw camping!

Badmutsen zijn verplicht in het aquapark. Ligbedden mits bijbetaling.

De 2 zwemparadijzen op uw camping in Rome

Olympisch en semi-olympisch zwembad

Zwemfanaten kunnen rekenen op urenlang sportplezier in de grote zwembaden van camping Roma Capitol. Ontdek het olympisch en het semi-olympisch zwembad in de twee zwemparadijzen van ons vakantiedorp. Wilt u trainen, hebt u zin om zich uit te leven of bent u gewoon aan verkoeling toe: onze zwembaden weten u zonder twijfel te bekoren!

Wellnesszwembad en rivierlagune

Niets zo leuk als lekker ontspannen onder de relaxerende waterstralen van ons wellnesszwembad, nadat u een dagje door de straten van Rome hebt gekuierd. Laat u meedrijven op de stroming van de rivierlagune en ervaar een gevoel van intens welbehagen en absolute vrijheid.

Waterspeeltuinen voor de kids

Ongeacht welk zwemparadijs ze uitkiezen, de jongste campinggasten vermaken zich altijd opperbest op camping Roma Capitol. In de twee aquaparken beleven de allerkleinsten de tijd van hun leven in de speciale speelzone met waterspeeltuigen, grappige waterstralen en ondiep water. Perfect om in alle veiligheid te ravotten!

Zonneterras

Om de allermooiste zomerteint te krijgen gaat er uiteraard niets boven de Romeinse zon! Kies een plekje uit op het zonneterras bij de zwembaden van het aquapark en ga lekker zonnebaden met de jazzy muziek van de nabijgelegen loungebar op de achtergrond. U bent het vast met ons eens: la vita è bella!

Ontdek camping "Roma Capitol" aan de hand van foto's

Huuraccommodaties Ontdekken