Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

Happy New Year: tot -15%* vóór 31/01 Meer weten?

Uw beauty- en wellnessruimte op camping Soustons Village

Besteed in de vakantie aandacht aan uzelf en laat u verwennen in de wellnessruimte van uw camping Soustons Village. Hier nemen we de tijd: relaxerende massages, lichaamsbehandelingen, sauna, bubbelbaden … Wij doen wat we kunnen om u tijdens uw verblijf in de Aquitaine een moment van weldadige ontspanning te laten ervaren. Dat is pas écht vakantie, toch?

Het wellness-programma op uw camping in de Landes

Gezichts- en lichaamsbehandelingen

U bent in goede handen! Wat dacht u van een reinigingsbehandeling met zeemodder of essentiële oliën, of een modelage van handen en armen tijdens een hydraterende behandeling met zeewater? Ontdek onze vitaminerijke anti-verouderingsbehandeling, verrijkt met acerolabessen. En uw lichaam straalt en kan weer ademhalen na een peeling op basis van passievrucht of pistache!

Modelages

Ontdek onze relaxerende en diep reinigende behandelingen om spanning, stress en vermoeidheid uit uw lichaam te verdrijven. Ervaar het effect van een modelage met warme stenen of vier handen, van een sensorische of een op een specifiek lichaamsdeel gerichte modelage en haal in de wellnessruimte van camping Soustons Village het maximale uit uw vakantie.

Momenten in de spa

Op uw camping Soustons Village hebt u een privétoegang tot de sauna, het bubbelbad en de hamam. Probeer in een aangename sfeer van kalmte en rust onze speciale formules “spa & champagne” of “spa & tea time”: gewoonweg zalig!

Verzorging voor kinderen

Ook kinderen zijn welkom voor een wellnessbehandeling! We gebruiken de speciaal op hun leeftijd en huidgevoeligheid afgestemde, biologische producten van “Too Fruit”. In de zen-ruimte bieden wij gezichtsbehandelingen en relaxerende lichaamsmodelages om hun overtollige energie in banen te leiden. Vergezeld van een volwassene ontdekken ze in het bubbelbad wat een opkikker een bezoekje aan de spa kan zijn!

Op uw camping Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Wellnessruimte
Bubbelbad
Hamam
Modelages/Massages
Sauna
Lichaams- en gelaatsverzorgingen

Ontdek camping "Soustons Village" aan de hand van foto's

Onze huuraccommodaties
Vanaf
voor nacht voor nachten
van tot
Beschikbaar op andere datums
Geen beschikbaarheid voor de gekozen datums
Camping gesloten op deze datums