Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*

Camping Grupont

Bent u op zoek naar natuur, open ruimte en rust, dan is de Sandaya-camping in Grupont het ideale adres voor uw vakantie. Grupont, dat in het ‘Pays de la Haute-Lesse’ in het Waals Gewest ligt, is een van die typische groene dorpen in de Belgische Ardennen. Ontdek het samen met uw familie!

Campings in de buurt

1 camping(s) gevonden
Tellin | Wallonië
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Grupont, uw ideale vakantiebestemming!

Wilt u op uw campingvakantie vooral op adem komen, van de natuur genieten en uit de sleur breken? Dan is Grupont de gedroomde bestemming voor uw zomervakantie! Te midden van de bossen en vlak bij de rivier wacht u hier in de Belgische Ardennen een camping met zwembad, activiteiten voor de hele familie en volledig ingerichte accommodaties. Reserveer een cottage of een kampeerplaats voor uw tent, caravan of camper en zet koers naar de groenste landschappen van België!

In Grupont ontbreekt het niet aan natuuractiviteiten om de batterijen op te laden en in vorm te blijven: wandelen, mountainbiken, vissen in de Lomme … Iedereen vindt hier zijn gading! Ook op de camping valt heel wat te beleven: olympiades op de sportvelden, duikwedstrijden in het zwembad … De kids werken ondertussen een avontuurlijk programma af onder leiding van onze professionele animatoren. En ’s avonds verzamelt de hele familie in het restaurant van de camping!

Bezoek Grupont met de hele familie

Wallonië is het perfecte decor voor een campingvakantie boordevol originele en avontuurlijke familieactiviteiten. Zo vindt u in de omgeving van Grupont het domein van de grotten van Han en het Archeopark van Rochefort: ideaal om uw kroost mee te verrassen en perfect om een flinke portie zuivere buitenlucht in te slaan!

Wilt u de Belgische folklore van nabij leren kennen, dan moet u naar het kleine bos van de Ardense legendes van Tellin. De kids zijn er dol op! In dit voormalige arboretum ontmoet u op een pad langsheen de Lesse diverse legendarische personages. Bovendien ontdekt u hier een hutje van de ‘nutons’, de dwergen die in de Ardense bossen wonen!

Bezoek Grupont met z'n tweetjes

De provincie Luxemburg, de groene long van België, is een paradijs voor trekkers en liefhebbers van buitensporten. Verken te voet of op de fiets de talloze routes die vanaf Grupont vertrekken en geniet met uw geliefde van de adembenemende uitzichten!

Ten zuiden van het dorp ligt het grote bos van Saint-Hubert met meer dan 1.500 km bewegwijzerde wandelingen in een prachtig natuurkader. Neem zeker ook een kijkje in het provinciaal domein van Mirwart waar u langsheen de Lomme kunt wandelen. Een ideale plek voor een picknick bij het water! Vergeet zeker uw fototoestel niet …

Camping Grupont: onze tips voor een geslaagd verblijf

Neem in Grupont de tijd om het verbazingwekkende ‘Spaans Huis’ te bewonderen: het oudst bewaarde burgerlijke monument van de Haute-Lesse!

Op uw trektochten kruist u misschien wel het pad van een ree, een everzwijn of zelfs een hert, de koning van het woud!

Wist u dat Belgisch Luxemburg maar liefst 8 karaktervolle dorpen telt? Ontdek ze stuk voor stuk!

Ziet u het wat grootser? Bezoek dan de provinciehoofdplaats Aarlen waar Romeinse ruïnes u terugvoeren in de tijd!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!