Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

COVID-19: update over uw verblijf Meer weten?

Camping Grupont

Bent u op zoek naar natuur, open ruimte en rust, dan is de Sandaya-camping in Grupont het ideale adres voor uw vakantie. Grupont, dat in het ‘Pays de la Haute-Lesse’ in het Waals Gewest ligt, is een van die typische groene dorpen in de Belgische Ardennen. Ontdek het samen met uw familie!

Camping Grupont: reserveer uw verblijf

Reserveer een plekje op de camping in Grupont

Op uw campingvakantie wilt u genieten van de natuur, op adem komen, de routine doorbreken … Wat dacht u van een wellnesskuur in Grupont, in het hart van de Belgische Ardennen op de oever van de Lomme, te midden van valleien en bossen? Reserveer er een volledig ingerichte en supercomfortabele stacaravan. Of verkiest u als doorgewinterde campinggast een schaduwrijke kampeerplaats voor uw tent, caravan of camper te midden van de natuur? Zodra u op adem bent gekomen, kunt u het uitgebreide activiteitenaanbod van de camping uitproberen. Wat verkiest u: de rivier of het zwembad? Terwijl de kinderen zich samen met onze professionele animatoren als echte rangers uitleven, komt u heerlijk op adem bij het zwembad van het aquapark. Zin om u uit te leven? Kies een sportdiscipline en maak u klaar voor een grandioze olympiade op het multisportterrein! Na inspanning komt natuurlijk ontspanning. Ontdek de lokale keuken in het restaurant van de camping, proef de beste Belgische bieren en geniet van de gezelligheid. Morgen wacht alweer een prachtige wandeling in de omgeving van Grupont!

Vakantie in een wandelparadijs

De Belgische Ardennen, de groene long van België, zijn een paradijs voor trekkers en liefhebbers van openluchtsporten. Verken te voet of op de fiets de talloze routes die vanuit Grupont vertrekken. Vooral de klim naar het beroemde Spaanse Huis, het oudste burgerlijke monument van de Haute-Lesse, mag niet op uw programma ontbreken. Ten zuiden van de camping vindt u in het grote bos van Saint-Hubert meer dan 1.500 km bewegwijzerde natuurwandelingen. Neem zeker ook een kijkje in het provinciaal domein van Mirwart waar u langs de Lomme kunt wandelen. Een ideale plek voor een picknick bij het water! En vergeet zeker uw fototoestel niet …

Het kleine bos van de Ardense legendes

Uw campingvakantie in de provincie Luxemburg is een uitgelezen kans om de Belgische folklore van nabij te leren kennen. Bezoek samen met uw kroost het kleine bos van de Ardense legendes ten zuiden van Tellin. In het hart van dit voormalige arboretum voert een mooi pad van zo’n anderhalve kilometer u langs de Lesse. Aan de hand van de illustraties die u her en der aantreft, leert u de personages van de Ardense folklore kennen. U vindt hier zelfs een huisje van de ‘nutons’, de dwergen die in de Ardense bossen wonen. Een droomplek om met de hele familie van de natuur te genieten, alvorens rustig terug te keren naar de camping!

Bezienswaardigheden in de omgeving

Camping Grupont, reserveer uw verblijf!

Tellin | Wallonië
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
Vanaf
voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!