Campings aan de kust

Uw vakantie op loopafstand van het strand

Ontdek alle Sandaya campings aan de kust in Frankrijk en Spanje. Sandaya heet u welkom in Normandië, Aquitaine, Langedoc-Roussillon, Provence-Alpes-Côte d‘Azur en de Costa Brava in Spanje.

Droom u van een vakantie aan de kust? Ontdek de Sandaya 4- en 5-sterren campings voor een onvergetelijke vakantie. Aarzel niet langer en bekijk onze campings en de accommodaties en animaties voor een unieke vakantie met uw gezin, met vrienden of met z‘n tweetjes. Sandaya campings zijn verspreid over heel Frankrijk, geniet van de Normandische kust bij Côte de Nacre, van pootjebaden in de Atlantische Oceaan bij Soulac Plage, of ontdek de Middellandse-Zeekust bij Les Vagues, Les Tamaris of Riviera-Côte d'Azur.

Geniet volop met uw gezin of vrienden en duik onder in vakantiegeluk! Geniet volop van uw vakantie aan de Atlantische of de Middellandse Zee kust, onze Sandaya campings heten u welkom op een paar meter van het strand voor een onvergetelijke vakantie.

Ga heerlijk zonnebaden, luister naar het geluid van de golven of bouw zandkastelen met uw kinderen, geniet volop van alles wat de zee te bieden heeft.
Onze campings aan de kust zijn de ideale gelegenheid om uw batterijen op te laden en volop van de zon te genieten. U gaat met een voldaan en tevreden gevoel naar huis.