Campings ANCV

Vakantiecheques

Ontdek de 4- en 5-sterren Sandaya-campings

Om tijdens uw vakantie geld te besparen zijn de ANCV-vakantiecheques de ideale oplossing. Profiteer van uw vakantiecheques en gebruik ze om de 4- en 5-sterren Sandaya-campings in Frankrijk en Spanje te (her)ontdekken.

De vakantiecheques

Neem uw ANCV-vakantiecheques altijd mee op reis. Ze worden op alle 4- en 5-sterren Sandaya-campings geaccepteerd, zijn geldig tot 2 jaar na het jaar van uitgifte en vormen een ideale extra om op vakantie te gaan. Ze zijn makkelijk, meteen te gebruiken en geven u recht op een korting op uw boeking op Sandaya-campings in Frankrijk en Spanje.

Uw verblijf op een 4- en 5-sterren camping

Op de 4- en 5-sterren Sandaya-campings met ANCV-keurmerk vindt u het comfort dat u zich tijdens uw vakantie wenst. Op het programma staan relaxen aan de waterkant, wellness-behandelingen, aquapark, activiteiten en excursies… Bij Sandaya is er voor elk wat wils!

Kampeerplaats, stacaravan, hut of lodge?

Sandaya biedt een scala aan mogelijkheden om uw ANCV-vakantiecheques te kunnen gebruiken. Geniet van een ruime kampeerplaats, of een compleet uitgeruste stacaravan met vaatwasser, airco, televisie, enz. Ga op avontuur en probeer onalledaagse accommodaties uit, bijvoorbeeld een hut op camping Maisons-Laffitte of een lodge op de campings Le Plein Air des Chênes, Soulac Plage en Cypsela Resort.

Hoe werkt betalen met de vakantiecheques?

Bepaal op het moment van de boeking dat u met vakantiecheques wilt betalen. Stuur uw cheques vervolgens per aangetekende brief naar het op het boekingsformulier aangegeven adres. In het geval u uw vakantiecheques niet hebt ontvangen op het moment van de boeking, kunt u het aanbetalingsbedrag op een andere manier betalen en uw vakantiecheques gebruiken als u het restbedrag van uw verblijf betaalt.

De ANCV-vakantiecheques, de ideale aanvulling voor een geslaagde vakantie met Sandaya!