Sport

Om in vorm te blijven

Om tijdens de kampeervakantie het ritme niet te verliezen

Om in vorm te houden tijdens uw vakantie in de 4- en 5-sterren campings Sandaya, gaat er niets boven het beoefenen van sport. Profiteer van de uitrusting van de campings, zoals de zwembaden en sportzalen, evenals de vele aangeboden activiteiten en excursies.

Voorzieningen op de 4 en 5 sterren campings

Om het ritme tijdens uw vakantie niet te verleizen kunt u genieten van de sportzalen op de 4 en 5 sterren campings Sandaya: fitnessapparaten, gymnastiek, etc. Alle voorzieningen zijn aanwezig om fysiek actief te blijven.

Een partijtje tennis met vrienden, voetbal of volleybal .. op camping Soulac Plage bijvoorbeeld. Genieten van de grote zwembaden in de waterpretparken van de campings Le Plein Air des Chenes en Rivièra d'Azur, heerlijk om wat baantjes te zwemmen .Tenslotte ontdek de 6 holes golfbaan op camping Les 2 Fontaines in Bretagne.

Tal van activiteiten

Fitnesslessen, dansen en aquarobics worden aangeboden tijdens uw verblijf. Onder begeleiding van onze medewerkers, kunt u ook proberen muur te klimmen op de camping La Côte de Nacre in Normandië of te genieten van het boogschieten op de camping Douce Quiétude in de Var.

Omdat samen sporten ook heel plezierig is, heeft u eveneens de mogelijkheid met vrienden of familie uw favoriete activiteiten uit te oefenen tijdens uw vakantie: jeu de boules spel, mini-golf, tafeltennis, ...

Met Sandaya blijven we in vorm tijdens de vakantie.