Sandaya First : tot -20%* vóór 31/12/2018! Meer weter?

Tam Tam Beach

Ontdek op onze camping in Frontignan-Plage een volgens een uniek en aangenaam concept ingericht privéstrand, dat u nergens anders vindt: niemand wil hier nog weg, zó heerlijk is het om in de vakantie op Tam Tam Beach in alle rust tot uzelf te komen.

We hebben maanden hard gewerkt om deze aparte sfeer te creëren. We wilden per se met iets origineels komen om uw vakantie een speciale touch te bezorgen. Het resultaat is deze zowel stijlvolle als ruim opgezette TAM TAM BEACH. Speciaal voor u, met al het comfort dat u nodig hebt: 400 m² terrassen van gerecycled hout met strodak, voor een perfecte match met de principes van de duurzame ontwikkeling.

We wilden onze gasten de mogelijkheid bieden om een unieke ervaring op te doen: overal zicht op zee, glazen boeien omstrengeld met touwen die aan scheepskabels doen denken, opgehangen schelpen … Alle ingrediënten als het ware voor een overtocht van de Middellandse Zee!

De inrichting is volledig afgestemd op zomergasten die zoeken naar ontspanning en zon: kruip in een hangmat om schommelend van de zon te genieten of ga lekker zonnebaden op een van onze tientallen ligbedden: de keus is aan u!
De Tam Tam Beach met zijn relaxte zen-sfeer ligt vlak naast onze camping Les Tamaris. Ideaal dus om er uw mooiste dagen door te brengen en volop te genieten van de zon op Frontignan-Plage!
Laat het Middellandse

Frontignan | Languedoc Roussillon
Beschikbaar van ${ beginDate } tot ${ endDate }
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Vanaf ${ price }€ voor ${ nights } nachten