Weekenden

om heerlijk te ontspannen

Geniet van 4 en 5 sterren verblijven tijdens een weekend en korte verblijven

Profiteer van een weekend of een kort verblijf in één van de 4 en 5 sterren campings Sandaya om heerlijk te ontspannen en ontdek de mooiste regio's in Frankrijk en in Spanje.

Een weekend in een 4 of 5 sterren camping

Onze 4 en 5-sterren campings Sandaya heten u van harte welkom, behalve in juli en augustus, voor verblijven tijdens de weekenden of voor korte vakanties. Genieten van het weekend in één van de Sandaya campings geeft u de mogelijkheid om heerlijk te ontspannen met familie of met vrienden. Gezellige stacaravans met privé-whirlpool wachten u op in de 5-sterren campings Sandaya Douce Quiétude en Sandaya Blue Bayou. Het is hoog tijd voor plezier en rust, dit is uw weekend met de 4 en 5 sterren campings Sandaya.

Ontdek unieke regio's tijdens een weekend-verblijf

Geniet van een heerlijk uitje tijdens een kort verblijf in het hart van de regio's in Frankrijk en Spanje met de 4 en 5 sterren campings Sandaya. Ontdek tijdens een weekend of een korte onderbreking de natuurlijke, culturele en gastronomische rijkdom van iedere regio.

Ontdek de Normandische stranden op de 5 sterren camping Sandaya La Côte de Nacre, de Dune du Pyla op 4 sterren camping Sandaya Soulac Plage, de Costa Brava op de 5 sterren camping Sandaya Cypsela Resort of de Franse Rivièra op de 5 sterren camping Sandaya Riviera d'Azur. Ook kunt u genieten van een weekend Parijs en de beroemde Eiffeltoren tijdens een verblijf op de 4-sterren camping Sandaya Maisons-Laffitte,direct aan de Seine in een mooie natuurlijke omgeving.

Met de Sandaya campings kunt u het gehele seizoen genieten van een 4 en 5 sterren vakantie.