Camping Kroatië

Idyllische stranden, indrukwekkende bergmassieven, paradijselijke eilanden, pittoreske bergdorpen … Kroatië herbergt een buitengewone diversiteit aan landschappen en weet vakantiegangers met zin voor avontuur telkens weer te verrassen! Vertrek met of zonder tent naar dit groene paradijs en verblijf op een camping aan de Adriatische kust!

Camping Kroatië, reserveer uw verblijf!

1 camping(s) gevonden
Mali Losinj | Het eiland Losinj
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Kroatië, uw ideale vakantiebestemming!

Zonnige stranden, kristalheldere kreken en weelderige dennenbossen: tijdens uw vakantie in Kroatië ontdekt u meer tinten blauw en groen dan u voor mogelijk houdt! Er gaat een onweerstaanbare aantrekkingskracht uit van de 1.750 km lange kustlijn, die bezaaid is met betoverende eilandjes. Nergens aan de Adriatische kust is het water zo helder als in de baaien van Kroatië!

Om optimaal te genieten van deze prachtige, ongerepte omgeving, gaat er natuurlijk niets boven een campingaccommodatie. Wat zal het worden: een tent, een camper of een volledig ingerichte stacaravan? Kies voor een authentieke vakantie in het gezelschap van uw favoriete campinggenoten en ontdek ter plaatse het uitgebreide activiteitenaanbod: duiken, wandelen, fietsen, boottochten maken … Kroatië is een vakantieland uit de duizend. Maak er snel kennis mee!

Bezoek Kroatië met de hele familie

Wat is het heerlijk om Kroatië door de ogen van een kind te ontdekken! Het maakt de landschappen nog grandiozer en de herinneringen onuitwisbaar. Als er één plek is die de kids nooit meer vergeten, dan wel Plitvice. Dit door de Unesco beschermd natuurpark is een harmonieuze aaneenschakeling van meren en watervallen. Het is er heerlijk wandelen langsheen het water te midden van de weelderige natuur.

Breng ook een bezoek aan het berenopvangcentrum in Kuterevo. Een leuke en leerrijke ervaring voor de hele familie. Tot besluit van de dag kunt u nog even zwemmen bij het strand van de camping voordat u van een heerlijk diner op het terras van uw cottage geniet!

Bezoek Kroatië met z'n tweetjes

Op citytrip naar Dubrovnik, Zadar of Zagreb? Op trektocht door de ongerepte landschappen in het binnenland? In Kroatië kan het allemaal!

Houdt u van steden op mensenmaat, neem dan zeker een kijkje in Rovinj en Pula die allebei in Istrië gelegen zijn. Verkiest u een romantisch plekje ver van de beschaving? Op dan naar Lika, een regio waar meren, kloven en bergen samen een spectaculair landschap vormen. Maak ook kennis met enkele van de mooiste eilanden van de Kroatische archipel: Cres, Losinj, Pag … Stuk voor stuk pareltjes van de natuur om samen van te genieten!

Camping Kroatië: onze tips voor een geslaagd verblijf

Komt u met de kids voorbij Zadar? Neem zeker een kijkje in het aquapark met tal van glijbanen en wateractiviteiten!

In dit onderwaterparadijs zijn snorkelaars aan het feest: vergeet uw masker en duikbril niet, en verken de schitterende zeebodem!

Proef de beroemde ‘licitars’: deze rode, hartvormige honingkoeken behoren tot het Kroatisch erfgoed!

Kies het ruime sop: bij uw camping liggen zeil- en motorboten op u te wachten om de trossen los te gooien!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!