Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*

Wie zijn we?

Maak kennis met Sandaya!

Sandaya werd in 2010 opgericht door François GEORGES en Xavier GUILBERT, twee leiders met een bewezen staat van dienst in de toeristische sector. Sandaya is vandaag een groep van 4- en 5-sterren campings in Europa.

Omdat het tegelijk eigenaar en beheerder van zijn campings is, slaagt Sandaya erin om een uniforme kwaliteit te garanderen op het vlak van prestaties en diensten. Elke Sandaya-camping heeft weliswaar een eigen identiteit, maar stuk voor stuk werden deze campings uitgekozen vanwege hun prachtige ligging en bijzonder aangename setting. Zoveel waarden die vandaag bijdragen aan het succes van Sandaya.

Bij Sandaya kunnen campinggasten op een hoogwaardig infrastructuur- en accommodatieaanbod rekenen dat de beloften van een 4- of 5-sterrencamping moeiteloos inlost. We kiezen bij Sandaya namelijk voor campings die rechtstreeks en snel toegang bieden tot de zee, en die bovendien gelegen zijn in regio’s met een rijk cultureel en natuurlijk erfgoed. Zo kunnen onze campinggasten naar eigen goeddunken een afwisselend vakantieprogramma samenstellen: wellness en ontspanning, sportactiviteiten, de streek verkennen … Bij Sandaya beslist u gewoon zelf!

Banen en kwaliteitsservice voor een onvergetelijke vakantie!

De Sandaya-groep zorgt via zijn campings voor heel wat banen: tot 2 000 in het hoogseizoen. Onthaalbedienden, restaurant- en onderhoudsmedewerkers, animatoren … doen er alles aan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Onze doelstelling? Dat u zich op vakantie helemaal thuis voelt!

En om ervoor te zorgen dat onze campinggasten op beide oren kunnen slapen, werkten we een gevarieerd aanbod van huuraccommodaties uit (stacaravans, chalets, lodgetenten, hutten) en bieden we prachtige kampeerplaatsen aan voor wie de eigen tent, caravan of camper verkiest. Op die manier kan ons Franse en Europese clientèle ten volle genieten van een kwaliteitsverblijf met airco, spa en buitenkeuken in een groene en verzorgde omgeving.

Activiteiten, diensten en animatie voor een vakantie waarop altijd wat te beleven valt!

 

 

Op elk van onze Sandaya-campings kunnen onze campinggasten aan de meest uiteenlopende activiteiten deelnemen. Op die manier beleeft jong en oud plezier aan de vakantie met familie of vrienden: ludieke aquaparken, zenruimten, kinderclubs, openluchtanimatie, enz. Om onze gasten het leven zo aangenaam en makkelijk mogelijk te maken, zijn verscheidene diensten en handelszaken op de camping zelf te vinden: restaurant, bar, kruidenier, campingwinkel, wasruimte, dienstenzone voor campers, strandshuttle, enz.
Wie de hele zomer in vorm wilt blijven, kan terecht bij onze animatieteams. Zij zorgen niet alleen voor fitness-, aquagym- of dansles maar organiseren ook sporttoernooien en thema-avonden, steeds in een gezellige en familiale sfeer.

Vakantie zonder zorgen en in alle vrijheid!

Vakantie zonder zorgen en in alle vrijheid!
Een droomverblijf aan de Middellandse Zee, in de volle natuur of aan de Atlantische kust, in een PREMIUM accommodatie met alle comfort, op een kampeerplaats voor uw tent of in een hut hoog tussen de bomen: het complete keuzeaanbod garandeert u een compromisloze vakantie. Bij Sandaya voelt u zich thuis!

Sandaya, zorgeloos op campingvakantie.