Camping Meer van Annecy, reserveer uw verblijf!

Doussard | Auvergne-Rhône-Alpes
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Het meer van Annecy, uw ideale vakantiebestemming!

Puur natuur, adembenemende vergezichten, talrijke activiteiten in de openlucht, dat omschrijft perfect het meer van Annecy en de Haute-Savoie in het algemeen. U zult de vele facetten van deze streek met veel plezier ontdekken met vrienden, met uw kinderen of met uw wederhelft. 

En wat is er beter dan een Sandaya-camping om volop van elke dag te profiteren? We hebben aan alles gedacht om aan al uw wensen te voldoen en u een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Hoe? Dankzij onze waterspeeltuin, onze gratis kinderclubs, onze sportvelden en onze animaties overdag en ‘s avonds natuurlijk!

Bezoek het meer van Annecy met de hele familie

Het activiteitenprogramma voor de hele familie ziet er indrukwekkend uit, en dat is niet te veel gezegd! Begin met het huren van een waterfiets om met z’n allen het blauwe water van het meer te doorkruisen. Uw kleine waterratten kunnen zelfs leren zeilen of suppen. 

Neem uw kleine kampeerders vervolgens mee voor een bezoek aan het ecomuseum van het meer. Hier ontdekken ze het leven in de 19e eeuw aan de hand van ludieke workshops, kostuums en de tentoongestelde voorwerpen. En als uw kinderen na deze sportieve dag nog energie over hebben, laat u ze een middag in de gratis kinderclubs spelen!

Bezoek het meer van Annecy met z’n tweetjes

Aan de oevers van het meer van Annecy zult u mooie momenten beleven met uw lief. Verklaar de persoon die uw hart gestolen heeft (opnieuw) uw liefde op de 'Pont des Amours', in een idyllische omgeving. Een mooier decor bestaat niet! 

Een cruise op het meer is ook heel romantisch en geeft u 360° uitzicht over de oevers en de omringende bergtoppen. U zult versteld staan van de blauw- en groentinten van het beschermde water. Als u weer aan land bent gestapt, kunt u het meer bewonderen vanaf de vele belvedères in de omgeving. Het uitzicht is adembenemend!

Camping Meer van Annecy: onze tips voor een geslaagd verblijf

Favoriet: het kasteel van Menthon-Saint-Bernard lijkt recht uit een sprookje te komen. De legende wil dat Walt Disney zich hierdoor heeft laten inspireren voor Doornroosje.

Ga ook een tochtje maken over het groene pad van het meer van Annecy, een van de oudste van Frankrijk. Elke meter die u fietst onthult een ander, uniek decor.

Kaas, fijne vleeswaren, tartiflette, fondue: Annecy houdt van lekker eten en de smaakvolle gerechten zullen zelfs de meest veeleisende genieters tevredenstellen.

De schoonheid van het meer bewonderen vanuit de lucht, met een parapente, is een ongelooflijke ervaring ... Als u geen hoogtevrees hebt tenminste!