Camping Belgische Ardennen, reserveer uw verblijf!

Tellin | Wallonië
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

De Belgische Ardennen, een niet te missen hotspot tijdens uw vakantie!

Lange trektochten maken, diep in het bos tot rust komen, uw longen met zuivere lucht vullen, weer in contact komen met de natuur … Op uw camping in de Belgische Ardennen, de groene long van België, krijgt uw vitaliteit meteen een boost. De feeërieke landschappen doen uw avonturiershart meteen wat sneller slaan. Gelukkig heeft uw Sandaya-camping een avontuurlijke programma voor u klaar!

Onze camping met verwarmd zwembad garandeert u comfort en rust, ongeacht de accommodatie die u verkiest: een kampeerplaats op de oever van de rivier of een volledig ingerichte stacaravan aan de rand van het bos. Aan buitenactiviteiten is in het hart van de Ardennen uiteraard geen gebrek: wandelen, vissen, boogschieten … Overal is aan gedacht om ervoor te zorgen dat jong en oud zich helemaal kan uitleven en een onvergetelijke vakantie beleeft. Wanneer mogen we u verwachten?

Bezoek de Belgische Ardennen met de hele familie

Bij Sandaya is een campingvakantie echt kinderspel! Tijdens uw verblijf te midden van de groene landschappen van de Belgische Ardennen ontdekt u opnieuw het plezier van een echte familievakantie: samen uit vissen, spelletjesavonden, avonden bij het kampvuur … en dan vergeten we nog de talloze avonturen die u tijdens uw verblijf in België beleeft!

Begin uw verkenningstocht met een bezoek aan de beroemde grotten van Han die tot de mooiste van Europa behoren. De oude tram die u naar de ingang brengt, zet meteen de toon. Na uw tocht door de prachtige onderaardse grotten wacht ook bovengronds een verrassing: op het domein bevindt zich een groot dierenpark waar wolven, lynxen en beren in semi-vrijheid leven. Verken het te voet of in een safari-car!

Bezoek de Belgische Ardennen met z'n tweetjes

Er gaat niets boven een campingvakantie om ten volle van de schoonheid van de Belgische Ardennen te genieten! Bij Sandaya kunt u rekenen op een romantische vakantie boordevol natuuruitstapjes in de bossen van Saint-Hubert, heerlijke fietstochten langsheen de Maas en bezoeken aan de talloze prachtsteden van Wallonië. Wij geven u alvast enkele tips!

Maak kennis met Namen, de Waalse hoofdstad, en geniet boven op de majestueuze citadel van het prachtige uitzicht. Reis daarna terug naar de middeleeuwen in Bouillon, de ‘parel van de Semois’. En scheep in voor een cruise op de Maas in Dinant. Er is natuurlijk nog veel meer … maar dat laten we u zelf ontdekken!

Camping Belgische Ardennen: onze tips voor een geslaagd verblijf

Huur op de camping een fiets en volg de Trans-Ardennes, een fietsroute die de Ardennen van noord naar zuid doorkruist!

‘Klein maar fijn’: dat is Durbuy ten voeten uit. Maak tijdens uw vakantie kennis met de kleinste stad ter wereld!

Vergeet in geen geval uw zwemkleding: de vele valleien van de Belgische Ardennen zijn een ideale setting voor een kanotocht!

Chocolade, wafels, fijne vleeswaren, kazen, abdijbieren … Ook op culinair vlak kan Wallonië prat gaan op een bijzonder rijk erfgoed!