Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

Kiest u voor een campingverblijf in de Var, dan kunt u ervan op aan dat de hele familie een fantastische vakantie beleeft onder de stralende zon van de Côte d’Azur. Met de zee en het strand vlakbij is een campingverblijf voor jong en oud de ideale manier om de batterijen weer helemaal op te laden. Genieten van het strand, nu en dan wat sport- en ontspanningsactiviteiten… Klinkt als een prima recept voor een topvakantie!

Reserveer uw camping in de Var

In een buitengewone setting, te midden van een natuurlijk pijnboombos, beleeft u in de Var een campingvakantie met alles erop en eraan. Uw 4 of 5-sterrencamping is een heus vakantiedorp in de Var op slechts enkele minuten van de Middellandse Zee. U kiest er de accommodatie die het best aan de wensen van uw gezelschap tegemoetkomt. In de volledig uitgeruste cottages voor 2, 4 of 6 personen met terras geniet de hele familie ten volle van de zomer. Een campingverblijf in de Var staat dan ook garant voor een perfecte vakantie, dicht bij de zee en de natuur die hier ronduit fantastisch zijn. De camping biedt animatie voor klein en groot. Neem deel en beleef heel wat plezier onder de Provençaalse zon. Om het helemaal perfect te maken, kunt u ook opteren voor een verblijf in een geprivilegieerde wijk, volledig autovrij, in een rustige, bijzonder aangename sfeer. 

Camping aan zee

Wie een campingvakantie in de Var plant, heeft natuurlijk een vakantie aan zee voor ogen. Prijs uzelf gelukkig want u kunt een plekje reserveren op campings die ideaal gelegen zijn, op slechts enkele minuten van de fijnzandstranden bij Agay, Fréjus of Saint-Raphaël die elke campingvakantie in de Var volmaakt maken. Lekker relaxen en zonnebaden, of de adrenaline voelen stromen bij het waterskiën of een andere watersport? U hebt keuze te over en u kunt uw campingvakantie invullen zoals u zelf verkiest. De camping in de Var garandeert u een memorabel en zonnig verblijf!

Aquapark Var

De hele familie vermaakt zich opperbest in een aangenaam aquapark op de camping in de Var. Groot en klein vindt zijn gading in dit gigantische zwemparadijs met verscheidene zwembaden. Bubbelbaden, een peuterbad, een glijbaan, multiglijbanen en een solarium garanderen dat iedereen de tijd van zijn leven heeft tijdens zijn campingverblijf in de Var. En wie het liever bij lekker luieren houdt, kan zich neervlijen op één van de vele ligstoelen onder een parasol bij de rand van één van de zwembaden. Een camping uit de duizend dus voor een perfecte, relaxte vakantie!

Onze campings in de Var

Saint Aygulf | Provence Alpes Côte d'Azur
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Vanaf
voor nacht voor nachten
Saint Raphaël | Provence Alpes Côte d'Azur
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Vanaf
voor nacht voor nachten