Onze nieuwste beschikbaarheid Meer weten?

Groepen en seminars

Vergeet het kantoor, de coworkingspace of trieste hotels voor uw seminars en kies voor een Sandaya-camping! Waarom? Om de luxe accommodaties, de speciaal voor groepen ontworpen infrastructuren en natuurlijk de faciliteiten en activiteiten, de kleine pluspunten die het grote verschil uitmaken! 

Seminars en groepen

Het is niet eenvoudig om de ideale omgeving te vinden voor uw bedrijfsevenementen, teambuilding en seminars. Maar dan heeft u vast nog niet aan Sandaya en zijn bestemmingen in de mooiste streken van Frankrijk gedacht! Aan de kust, in de bergen, op het platteland of aan een meer, elke keuze is een geweldige keuze. 

En kers op de taart: tussen twee vergaderingen door kunt u profiteren van onze aquaparken, welnessruimtes en horecagelegenheden. Iedereen weet toch dat een adembenemende natuurlijke omgeving de motivatie, energie en doeltreffendheid bevordert!

In een notendop, door een seminar te reserveren bij Sandaya hebt u: 

  • Toegang tot specifieke infrastructuren met al het benodigde materiaal (wifi, projectoren, microfoons, schermen enz.)
  • Overnachtingen in comfortabele accommodaties die bij uw behoeften aansluiten (individueel, in groepsverband, in een cottage, lodge enz.)
  • Toegang tot afwisselende activiteiten, speciaal ontworpen om de teamgeest te verbeteren en aan alle wensen te voldoen (sport, ontspanning enz.)

Huwelijken, grote familiebijeenkomsten en verjaardagen

Een huwelijk, een evenement van de sportclub, een grote familiebijeenkomst of een verjaardag met de hele vriendenclub: de belangrijke momenten van uw leven vieren is een serieuze aangelegenheid. Hoe kunt u voor een onvergetelijk moment zorgen, met iedereen op dezelfde locatie en zonder uw spaarpot te legen? De Sandaya-campings zijn DE oplossing. Ze hebben het perfecte pakket voor u: een ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding, een prachtige omgeving en accommodaties om iedereen ter plaatse te herbergen. U hoeft de gastenlijst niet meer te beperken met Sandaya!

Zin om het te proberen? Ga naar ons online formulier en vraag een persoonlijke prijsopgave aan!

Ik vraag een prijsopgave aan