Camping Cavallino-Treporti

Pak gauw uw koffers want we nemen u mee op vakantie naar Cavallino-Treporti. Daar is namelijk een van de mooiste campings van de Venetiaanse lagune te vinden! Tussen de dennenbossen en de Adriatische Zee geniet u van een all-inverblijf met de kids of met uw geliefde. We vertellen u er alles over …

Camping Cavallino-Treporti, reserveer uw verblijf!

1 camping(s) gevonden
Cavallino-Treporti | Veneto
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Cavallino-Treporti, uw ideale vakantiebestemming!

Uw camping aan zee in Cavallino-Treporti is ideaal gelegen tussen Jesolo en Venetië waar u met de boot naartoe kunt. Op deze droomplek pal aan de Adriatische kust wacht vakantiegasten van alle leeftijden een uitgebreid activiteitenaanbod: zeilen, duiken, beachvolley … Er gaat niets boven het strand voor een flinke portie ontspanning en onvervalst vakantieplezier!

En wat dacht u van een comfortabele en volledig ingerichte stacaravan als verblijfsaccommodatie? Begin de dag met een lekker ontbijt op uw eigen terras en zet vervolgens koers naar de zwembaden en bubbelbaden van het aquapark. Of verkiest u het fijnzandstrand? Of de straatjes van Venetië? Alle drie kan natuurlijk ook …

Bezoek Cavallino-Treporti met de hele familie

Dankzij de strategische ligging van Cavallino-Treporti is het activiteitenaanbod voor kleine en grote kinderen haast eindeloos. Vermaken ze zich even niet met de animatie van de gratis miniclubs op de camping, dan leven ze zich uit in de waterspeeltuin van het aquapark. En anders zijn ze wel bij de pingpongtafels of op de minigolfbaan te vinden!

Maak met de hele familie een fietstocht over de fietsroutes nabij de camping. Langsheen het lido van Jesolo nodigen stranden, vrijetijdsclubs en aquaria u uit om even halt te houden: het beloven leuke middagen te worden onder de Italiaanse zon!

Bezoek Cavallino-Treporti met z'n tweetjes

Trakteer uzelf op een romantisch uitje in de lagune van Venetië en maak kennis met zijn archipel die in de hele wereld zijn gelijke niet kent! Vanaf uw camping in Cavallino-Treporti bent u al in enkele minuten op het emblematische San Marco-plein. In een gondel, te voet of aan boord van de Vaporetto: de Dogenstad weet elke bezoeker te betoveren, ongeacht hoe u ze bekijkt!

En waarom stoppen nu u zo goed bezig bent? Murano, Burano en Torcello vormen een niet te missen drieluik. Elk van deze eilanden is bezaaid met heuse pareltjes: ideaal om hand in hand met uw geliefde te ontdekken dus. Waar zullen we beginnen?

Camping Cavallino-Treporti: onze tips voor een geslaagd verblijf

Ontdek op het einde van het Lido van Jesolo de stranden van Eraclea en Caorle: het zijn ongetwijfeld de mooiste plekjes van de hele kust!

Wist u dat Venetië omringd is door meer dan honderd eilanden? Dat zijn er heel wat om te verkennen!

Waarom bezoekt u de lagune van Venetië niet op een andere manier? Huur bij de camping een paddle en maak er een ontspannende ontdekkingstocht van!

Waan u een ontdekkingsreiziger in Jesolo en bezoek de archeologische openluchtsite van Antiche Mura!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!