Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

Gewaarborgde COVID-19-terugbetaling Meer weten?

Campingpromoties en speciale aanbiedingen

Waarom zou u genoegen nemen met alleen maar een droomvakantie als dat ook nog eens lekker voordelig kan? Geniet bij Sandaya van een buitengewone vakantie en betaal de voordeligste prijs voor de camping van uw keuze!

Bent u op zoek naar een campingpromotie? Hier bent u alvast aan het goede adres. We hebben alle promoties van Sandaya gebundeld, zodat u er alleen nog maar die aanbieding hoeft uit te plukken die u op het lijf geschreven is: promotie juli en augustus, promotie voor grote families, speciale promotie kampeerplaats, promotie weekend of lang verblijf … Stel uw betaalbare verblijf op een camping op uw droombestemming samen à la carte. Want geef toe, waarom zou u genoegen nemen met alleen maar een mooie vakantiebestemming als u ook nog eens van het beste tarief kunt genieten?