Corsica, uw ideale vakantiebestemming!

Corsica, de parel van de Middellandse Zee, is een topbestemming voor een vakantie met zijn tweeën, onder vrienden of met de familie. Het Eiland van de Schoonheid is van noord tot zuid bezaaid met buitengewone bezienswaardigheden, te beginnen bij het natuurreservaat van Scandola en de golf van Porto die allebei beschermd zijn door de UNESCO. Adembenemend mooi! Naast idyllische landschappen vindt u in Corsica ook heel wat geschiedenis zoals blijkt uit het rijke erfgoed: Bastia, Calvi, Ota, Corte … Stuk voor stuk juweeltjes waarmee Corsica uw hart verovert. 

In Corsica zit u goed voor een vakantie te midden van de natuur en bij Sandaya willen we u daar optimaal van laten genieten. Ongeacht of u het comfort van onze stacaravans dan wel de authenticiteit van onze kampeerplaatsen verkiest, het kader is sowieso subliem! Relaxen bij het zwembad, een dagje naar het nabijgelegen strand of een uitje om de omgeving te verkennen: bij ons hebt u keuze zat!

Camping Corsica, reserveer uw verblijf!

Venzolasca | Corsica
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Er is iets misgegaan
Ontdek ook

Bezoek Corsica met de hele familie

Er wordt weleens gedacht dat Corsica niet ideaal is voor families, maar eigenlijk is het tegendeel waar! Dit eiland is het perfecte speelterrein voor uw oogappels. Zo kunt u met uw kleine reisgenoten een wandeling maken over het douanierspad, zandkastelen bouwen op het strand van Argent of kennismaken met de lokale fauna tijdens een tocht door het binnenland. Welk programma u ook verkiest, de hele familie houdt er sowieso prachtige herinneringen aan over! 

Blijft u enkele dagen rustig op de camping, dan kunnen de kids terecht in het aquapark waar ze al hun energie kwijt kunnen en de hele dag plezier hebben. Een andere mogelijkheid voor onze jonge campinggasten: een dagje in de kinderclubs waar ze zich vermaken met tal van spelactiviteiten. 

Bezoek Corsica met z'n tweetjes

Wat gaat er boven het Eiland van de Schoonheid om met uw geliefde van een romantisch verblijf te genieten? Zowel op het land als op zee heeft Corsica een heleboel activiteiten te bieden die perfect afgestemd zijn op tortelduifjes!

Tijdens een boottocht langs de sublieme Corsicaanse kustlijn vergeet u op slag al uw zorgen. Bent u sportief aangelegd? Kies dan een van de talloze wandelroutes uit en maak kennis met de vele gezichten van het eiland. Fijnproevers moeten beslist halt houden in een van de typische restaurants om tijdens een dinertje bij kaarslicht de lokale specialiteiten te proeven. Fervente citytrippers tot slot voelen zich de koning te rijk in de kleurrijke straatjes van de Corsicaanse steden. Romantischer wordt het niet! 

Camping Corsica: onze tips voor een geslaagd verblijf

Flaneer door de straatjes van Cargèse: dit dorp is maar liefst 2000 jaar oud!

Boek zeker een duik- en snorkelexcursie naar de Lavezzi-eilanden. De kleurrijke onderwaterwereld is verbluffend mooi!

Wandel door de ongerepte natuur tot bij de ‘calanques’ van Piana. Het panorama is daar prachtig!

Ontdek de Corsicaanse gastronomie: brocciu-kaas, figatellu-worst, coppa-ham en andere terroirproducten met welluidende namen zijn een feest voor de smaakpapillen!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!