Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

Vier deze zomer vakantie aan de Middellandse Zeekust en verblijf op één van onze campings in de Languedoc-Roussillon. Uw 4 of 5-sterren Sandaya-camping is een prima uitvalsbasis om de zandstranden, de Romeinse amfitheaters en de bergdorpjes met hun oude steegjes te verkennen. In de Languedoc-Roussillon is het altijd vakantie!

Reserveer uw camping in de Languedoc-Roussillon

Ontdek onze 4 of 5-sterrencampings in de Languedoc-Roussillon, ideaal gelegen nabij Montpellier of met rechtstreekse toegang tot het strand zodat u optimaal van de prachtige kust geniet. Hier wacht uw nieuwe vakantiehuisje op u: een stacaravan met airco, een bungalow, een cottage of een lodge met terras … Dit wordt uw uitvalsbasis om tochten te maken tussen de zee en de bergen, in het massief van Corbières, op het Canal du Midi of door de gorges de l'Hérault.
Zit u het liefst midden in de natuur om optimaal van het zachte klimaat te genieten, dan hebben we voor uw tent, caravan of camper een kampeerplaats vlak bij de Middellandse Zee. Tussen twee picknicks op het strand in moet u beslist ook eens een kijkje nemen in onze aquaparken met glijbanen en zwembaden voor de hele familie. Ontdek tijdens uw campingvakantie ook de ruime keuze aan ludieke animatieactiviteiten die onze onthaalteams aanbieden. Vergeet tot slot de multisportterreinen en de speelweiden niet. Wilt u graag met vakantiecheques betalen? Al onze campings in de Languedoc-Roussillon zijn erkend door de ANCV. U hoeft dus alleen nog uw zwempak en een tube zonnecrème in een koffer te stoppen en u kunt meteen koers zetten naar één van onze campings aan de kust voor een heerlijke vakantie aan zee!

Kust

De kust van de Languedoc-Roussillon – fijnzandstranden van La Grande-Motte tot de oostelijke Pyreneeën en van de verste uithoeken van de Camargue tot bij de Spaanse grens – biedt vakantiegangers een zee aan mogelijkheden: zonnebaden op de stranden van Carnon, balneotherapie in Balaruc-les-Bains, openluchtconcerten in Sète, fietstochten langsheen de kust, dolce far niente onder de zon … Adem met volle teugen de zeelucht in en geniet van de mediterrane zon om de meest verscheiden landschappen te ontdekken in allerlei tinten van groen en blauw en met zandduinen, bergmassieven en rivieren in een hoofdrol. Op onze campings aan zee zit u als het ware op de eerste rij om van het adembenemende uitzicht over de Middellandse Zee te genieten. Wedden dat ook u niet kunt weerstaan aan het azuurblauwe water? 

Canal du Midi

Mis tijdens uw campingvakantie in de Languedoc-Roussillon in geen geval een tochtje over het Canal du Midi, een buitengewoon bouwwerk dat door de Unesco tot werelderfgoed werd uitgeroepen. Ga in Agde, Carcassonne of Béziers aan boord van een rivierboot, vaar door de mooiste landschappen van de Languedoc-Roussillon en geniet van het zonlicht dat door de platanen aan weerskanten van het kanaal wordt gefilterd. Een riviercruise met vrienden of met de kinderen is welllicht de allermooiste manier om deze prachtige streek te verkennen. En dat kan allemaal vanaf uw camping in de Languedoc-Roussillon!

Onze campings in Languedoc Roussillon

Montpellier | Languedoc Roussillon
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Vanaf
voor nacht voor nachten
Vendres Plage | Languedoc Roussillon
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Vanaf
voor nacht voor nachten
Vendres Plage | Languedoc Roussillon
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Vanaf
voor nacht voor nachten
Frontignan Plage | Languedoc Roussillon
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Vanaf
voor nacht voor nachten