Sandaya First : tot -20%* vóór 31/12/2018! Meer weter?

Beleef een buitengewone vakantie op camping Cypsela Resort aan de Costa Brava!

Uw 5-sterrencamping in het middeleeuwse stadje Pals

Op 5 minuten van een van de langste stranden van de Costa Brava laat 5-sterrencamping Cypsela Resort u kennismaken met de spectaculaire schoonheid van de Catalaanse kust.

Rond het middeleeuwse stadje Pals in de provincie Girona verrijzen adembenemend mooie landschappen met kreken, stranden, pijnboombossen en bergmassieven. Trek er met de familie op uit om de vele gezichten van Spanjes ruigste kust te verkennen!

Praktische info

Open van 24 mei tot 15 september 2019 430 huuraccommodaties en 558 kampeerplaatsen Zie de plattegrond C/ Rodors 7
17256 Pals
- Spanje
+34 (0)972 667 696
plage
Op 5 minuten van Platja de Pals
toboggan-aquatique
Aquapark van 1.200 m²
ilot-robinson
PREMIUM huuraccommodaties ‘Key West’, ‘Vignes’ en ‘Colors’
club-enfant
Gratis Kids, Juniors & Teens Clubs

Nieuw: PREMIUM cottages ‘Key West’

  • Landschappelijk aangelegde voetgangerswijk
  • Gratis wifi
  • Tv, vaatwasser en airco

Paradijselijk aquapark voor de hele familie op camping Cypsela Resort in Catalonië!

Geniet van het aquapark op uw camping, de verfrissende bonus die uw vakantie aan de Costa Brava compleet maakt! Terwijl u baantjes trekt in het zwembad met duikplanken, lekker luiert op het zonneterras of geniet van een wellness-sessie in de relaxerende bubbelbaden, leeft uw kroost zich uit op het piratenschip met glijbanen of roetsjt pijlsnel over de pentagliss-banen. Niemand weerstaat aan het kristalheldere water van het aquapark in de openlucht!

Activiteiten en animatie: voor elk wat wils

Kinderen en tieners

Spelletjes, creatieve activiteiten, thema-avonden: de Clubs van Sandaya zorgen ervoor dat iedereen met fantastische vakantie-herinneringen huiswaarts keert!

Ontdekken

Sport en activiteiten

Zin in een actieve zomer? Ontdek onze sportinfrastructuur en onze activiteiten onder begeleiding van professionele animatoren.

Ontdekken

Diensten en winkels op de camping

Zie alle diensten

Uw reis naar de mooiste Catalaanse landschappen

Bent u er klaar voor om vanaf uw 5-sterrencamping Cypsela Resort in Catalonië een onvergetelijke reis te maken tussen de dennenbossen en de Middellandse Zee? Uw eerste halte: Pals, één van de vele parels van de Catalaanse kust. Ontdek de beroemde Torre de les Hores, bewonder het uitzicht van op de mirador en pik een terrasje mee in één van de middeleeuwse steegjes. Idyllische kreekjes, dorpen hoog op de rotsen, kunstschatten … de Costa Brava blijft u maar verbazen!

Kampeerplaatsen Ontdekken
Huuraccommodaties Ontdekken