Wat dacht u ervan om uw volgende campingvakantie in Montpellier door te brengen?
Deze metropool aan de Middellandse Zee houdt heel wat troeven achter de hand. De culturele rijkdom, de architecturale weelde en de dynamische sfeer maken van de hoofdstad van de Hérault een niet te missen droombestemming. Instappen dus en op naar Montpellier!

Reserveer een campingplaats in Montpellier

Had u nog nooit aan Montpellier gedacht als bestemming voor uw volgende campingvakantie, dan is het de hoogste tijd om even bij te sturen.
Voor het geval u zich bij Montpellier niet veel kunt voorstellen: denk aan een blauwe hemel, een stralende zon en warme temperaturen. Klinkt als een goed recept voor een geslaagde vakantie, niet?
De levenskwaliteit die wij daar vinden is buitengewoon. Wie avontuurlijk aangelegd is en graag op verkenning gaat, kan zijn hart ophalen in het labyrint van middeleeuwse straatjes in het autovrije stadscentrum van Montpellier. Het is de grootste voetgangerszone van heel Frankrijk! Tussen de tuinen en monumenten door ontdekt u een stad met een reusachtig erfgoed dat van een eeuwenoude geschiedenis getuigt.
Montpellier staat bekend om zijn rijke culturele leven. Musea, kunst en sport bekleden een belangrijke plaats in deze metropool. Elk jaar vinden er verscheidene events plaats die steevast op veel enthousiasme kunnen rekenen bij de lokale bevolking.
Montpellier mag dan wel de 8ste grootste stad van Frankrijk zijn, het is er prachtig in geslaagd om zijn eigenheid te bewaren. U moet het zien om het te geloven!

Camping aan de kust

Naast alle andere kwaliteiten van Montpellier, die we hierboven al uitgebreid bewierookten, is ook de ligging van deze stad – op een steenworp van de Middellandse Zee – zonder meer onovertroffen. Op 10 minuutjes staat u met de wagen aan de kust en ook met het openbaar vervoer hebt u geen enkel probleem: er rijdt een rechtstreekse tramlijn naar de kust!
Fijnzandstranden, een goed bewaarde flora en pittoreske plezierhavens liggen dus vlakbij en we raden u dan ook ten zeerste aan om de charmante kust in de omgeving van Montpellier te verkennen!
Na een middagje zwemmen, kitesurfen of dolce far niente (schrappen wat niet past s.v.p.), kunt u op één van de privéstranden in de omgeving een aperitiefje nemen of zelfs een hapje eten. Super!
Aan stranden geen gebrek overigens: Plage du Grand Travers, L’Espiguette… U hebt ze voor het uitkiezen wanneer u zin krijgt in een frisse duik. En dat zou wel eens kunnen onder de stralende zon van Montpellier!

Zwemparadijs Montpellier

Hoe noem je een schitterend vervolg op een ochtend aan het strand? Een middag bij het zwembad natuurlijk!
In Occitanië kunt u erop rekenen dat uw badpak tussen twee zwempartijtjes door weer droogt. Als u een echte waterrat bent, vindt u onze aquaparken vast het einde. Geen getreuzel dus: badpak aan en hop, het zwembad in! Verveling krijgt hier geen kans. Sommige campings bieden zelfs zwemlessen aan, of vervolmakingslessen voor wie het kunstje al onder de knie heeft. Bij Sandaya is overal aan gedacht!

Onze campings in de buurt

Montpellier | Languedoc
Beschikbaar van ${ beginDate } tot ${ endDate }
Andere beschikbare datums van ${ beginDate } tot ${ endDate }
Reservering niet beschikbaar
Vanaf ${ price }€ voor ${ nights } nachten
Frontignan | Languedoc
Beschikbaar van ${ beginDate } tot ${ endDate }
Andere beschikbare datums van ${ beginDate } tot ${ endDate }
Reservering niet beschikbaar
Vanaf ${ price }€ voor ${ nights } nachten