De Vendée, de ideale bestemming voor uw campingvakantie

Hebt u zin om een duik te nemen in de oceaan, om een initiatie kitesurfen te volgen, om eilanden met ongerepte stranden te bezoeken of om gewoon heerlijk te niksen onder de stralende zon, dan moet u naar de Vendée. U hoeft uw vakantie zelfs niet te plannen, in de Vendée beleeft u zonder veel gedoe een droomvakantie. Volg gewoon uw gevoel en u ontdekt vanzelf de mooiste stranden, coulisselandschappen en dorpen!

Bent u gesteld op authenticiteit en verblijft u graag dicht bij de natuur, dan bent u vast te vinden voor onze lodge-tenten of gewone kampeerplaatsen. Heerlijk toch, om elke avond in slaap te worden gewiegd door het ruisen van de oceaan? Houdt u meer van een volledig ingerichte accommodatie? Neem dan uw intrek in een van onze stacaravans die binnen evenveel ruimte bieden als buiten. Zo geniet u optimaal van uw camping-ervaring bij Sandaya! En wat zou u ervan denken om de dag te beginnen met een zonnig ontbijtje op uw eigen terras?

Camping Vendée, reserveer uw verblijf!

La Barre-de-Monts | Pays de la Loire
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Noirmoutier-en-l'Île | Pays de la Loire
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Talmont-Saint-Hilaire | Pays de la Loire
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Er is iets misgegaan
Ontdek ook

Bezoek de Vendée met de hele familie

De ‘Côte de Lumière’ – de ‘lichtkust’ dus – heeft zijn naam niet gestolen! De kust van de Vendée is namelijk gezegend met heel veel zon en langgerekte, geleidelijk aflopende zandstranden. Voor een onvergetelijke vakantie met de familie is er dan ook geen betere bestemming te bedenken. De mooie badsteden bij de Atlantische Oceaan zijn stuk voor stuk pareltjes. Zo is er natuurlijk Les Sables-d’Olonne waar de superberoemde Vendée Globe vertrekt. Verder naar het noorden ligt Saint-Jean-de-Monts met zijn zeepier, lange duinstroken en zijn staatsbos. In het zuiden wenkt La Tranche-sur-Mer dat het label ‘Famille Plus’ kreeg en watersportfanaten op hun wenken bedient. Op de stranden die naar het zuiden gericht zijn, geniet u bovendien van een uitzonderlijk mooi uitzicht over het Île de Ré.

Wat zou een vakantie in de Vendée tot slot zijn zonder een bezoek aan het beste attractiepark ter wereld? Ontdek samen met de hele familie het fascinerende universum van Puy du Fou. Wedden dat u versteld staat?

Bezoek de Vendée met z'n tweetjes

De Vendée is een relaxte, authentieke en romantische bestemming die heel wat troeven achter de hand houdt om u een droomvakantie met zijn tweetjes te bezorgen. Houdt u van ongerepte landschappen, zet dan koers naar het eiland Noirmoutier, de parel van de archipel van de Vendée. Zodra u de Passage du Gois bent overgestoken, voelt u de magie die op dit eiland hangt.

Tijdens uw romantische uitje mag ook een bezoek aan de ongerepte moeraslanden van de Poitou niet ontbreken. Vaar in een traditioneel bootje over de vredige kanalen en vergeet te midden van dit ‘groene Venetië’ even de rest van de wereld.
Houdt u tot slot van architectuur, dan komt u wellicht ogen te kort in de mooie straten van de Napoleontische stad La Roche-sur-Yon en in de groene vallei van de Yon, ver van de platgetreden paden.

Camping Vendée: onze tips voor een geslaagd verblijf

De Côte de Lumière kan rekenen op zowat 2.100 zonuren per jaar: vergeet de zonnecrème niet!

Woon in Puy du Fou de beroemde Cinéscénie bij, het grootste avondspektakel ter wereld!

Ontdek te voet, op de fiets of met een paddle de verbluffend mooie landschappen in het estuarium van de Payré, een oase van rust.

Neem deel aan een levensechte escape game in de kelders van het kasteel van Talmont-Saint-Hilaire!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!