Camping Rivier de Ardèche: reserveer uw verblijf

De rivier de Ardèche, uw ideale vakantiebestemming!

Er bestaat een plek in de Ardèche waar zowel dromen over luieren als dromen over sportactiviteiten uitkomen: de rivier met dezelfde naam! Klein en groot kan hier in het heldere water van het riviertje spetteren, zich laten wiegen door het gekabbel of gaan kanovaren, suppen, wandelen of klimmen in een betoverende natuurlijke omgeving! 

Voor uw overnachtingen in de Ardèche is één van onze Sandaya-campings de veiligste keuze voor een 100% geslaagd verblijf! Hier is aan alles gedacht voor een gedenkwaardige vakantie: verwarmde aquaparken, een spa voor intense ontspanning, gratis kinderclubs voor de kleintjes en het kleine pluspunt dat het grote verschil maakt: rechtstreekse toegang tot de rivier.

Bezoek de rivier de Ardèche met de hele familie

Onder de beroemde Pont d’Arc, de toegangspoort tot de Gorges de l’Ardèche, kan de hele familie naar hartenlust zwemmen en duiken. Deze 60 meter hoge boog van kalksteen is de stilzwijgende en indrukwekkende getuige van uw mooie momenten met de familie.  Het is ook een prachtige achtergrond voor foto's in en buiten het water! 

Niet ver hiervandaan mag een andere bezienswaardigheid in de Ardèche niet ontbreken op het ontdekkingsprogramma voor de hele familie: de grot Chauvet 2. Deze waarheidsgetrouwe replica van de oorspronkelijke grot, een Unesco-werelderfgoed, bevat prachtige, 36.000 jaar oude grotschilderingen U moet dit culturele bezoek echt opnemen tussen twee plonzen in de rivier!

Bezoek de rivier de Ardèche met z'n tweetjes

Ah, de Ardèche, een paradijs voor liefhebbers van natuur en verliefden! Midden in deze uitzonderlijke natuurlijke omgeving beleeft u een betoverend verblijf waarin romantiek vele vormen zal aannemen: een tocht op het water tijdens een afdaling van de Gorges de l'Ardèche in een kano, een picknick op een van de stranden aan het water of een wandeling in de schaduw van de bomen. U kunt helemaal zelf kiezen. 

De rivier de Ardèche stroomt door of langs meerdere dorpen in de Ardèche, waaronder een aantal 'Plus beaux villages de France' zoals Balazuc en Vogüé. Het is dan ook een perfecte gelegenheid om deze te verkennen tijdens een roadtrip op de fiets of met de auto, met de rivier als gids. Verliefden: op pad!

Camping Rivier de Ardèche: onze tips voor een geslaagd verblijf

Het heldere water van de rivier de Ardèche is onberispelijk schoon, de hele familie kan hier onbezorgd en in alle rust zwemmen!

Tijdens uw tochten langs de rivier komt u ongetwijfeld goede adresjes tegen waar u heerlijke producten kunt proeven. U kunt (bijna) mateloos genieten van kastanjes, kaas en wijn!

De rivieren hebben een uitzonderlijk dierlijk- en plantaardig ecosysteem dat u van dichtbij kunt bewonderen, maar respecteer altijd de regel: kijken mag, aanraken niet!

Speciaal voor muziekliefhebbers: mis het Aluna-festival niet, het pop-rockfestival dat elke zomer plaatsvindt aan de ingang van de Gorges de l'Ardèche. Een dynamische sfeer en vrolijkheid zijn gegarandeerd!

Camping Rivier de Ardèche, reserveer uw verblijf!

Sampzon | Auvergne-Rhône-Alpes
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Villeneuve-lès-Avignon | Languedoc-Roussillon
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Nieuw!
Privas | Auvergne-Rhône-Alpes
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Er is iets misgegaan
Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!