Spanje, de ideale bestemming voor uw campingvakantie!

Spanje kan prat gaan op een ongelooflijke verscheidenheid aan landschappen. Deze diversiteit is terug te vinden in zijn kleurrijke gastronomie en rijke cultuur die de harten van klein en groot weet te veroveren. Het Iberisch schiereiland, dat omringd is door water, telt bovendien enkele van de mooiste kreken van het Middellandse Zeegebied.

In een authentiek en ongerept kader nodigt uw camping in Spanje u uit om u keer op keer te laten verrassen in het water, op het zand of op de keien. Voor wat de accommodatie betreft hebt u de keuze uit een kampeerplaats onder de pijnbomen voor uw tent of camper, een stacaravan met airco, een ruime bungalow of een lodge-tent met overdekt terras. U beslist! Hebt u uw koffers uitgepakt? Dan hebt u een verfrissende duik in de zwembaden van het grote aquapark verdiend!

Camping Spanje, reserveer uw verblijf!

Pals | Catalonië
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Er is iets misgegaan
Ontdek ook

Bezoek Spanje met de hele familie

Pootjebaden op het strand, duikwedstrijden houden in het zwemparadijs van de camping, met de vriendjes deelnemen aan de vele activiteiten … op uw Sandaya-camping vliegt de vakantie gewoon voorbij voor de kinderen!

Hebt u zin in een grote wandeltocht maar organiseert uw kroost liever een groot watergevecht? Vertrouw ze met een gerust hart toe aan de gratis miniclubs van de camping. Onze animatoren hebben een heel programma voor hen bedacht! ’s Avonds komt de hele familie gezellig samen in de tapasbar om van de lokale keuken te genieten in de boomrijke setting van de camping.

Bezoek Spanje met z'n tweetjes

Langsheen de zonovergoten kust wandelen, hand in hand het binnenland verkennen, een hapje eten op een terras met zicht op zee … Uw camping is de ideale uitvalsbasis voor tal van uitstapjes. De mogelijkheden zijn eindeloos! Dankzij het tuinmeubilair geniet u van een lekker ontbijt in de openlucht, terwijl u met zijn tweetjes uw excursie voorbereidt. Waar gaat het vandaag naartoe? Naar een van die kreekjes met kristalhelder water waar Spanje een patent op lijkt te hebben?

Of blijft u liever een dagje rustig op de camping? Neem dan deel aan de talloze activiteiten die ter plaatse worden aangeboden: aquagym- of dansles, een partijtje minigolf of petanque … Op uw Sandaya-camping doet u precies waar u zin in hebt!

Camping Spanje: onze tips voor een geslaagd verblijf

Ga de grote Spaanse schilders achterna: Dalí in Cadaqués, Gaudí in Barcelona, Velázquez in Madrid …

Bereid u voor op het zuiderse ritme: in Spanje begint de dag pas echt wanneer de zon ondergaat!

Laat u verleiden door de pintxos, de Iberische ham, de manchego-kaas en tal van andere specialiteiten die we u zelf laten ontdekken!

Vergeet uw snorkel en duikbril niet: de onderwaterwereld is een heus paradijs op aarde!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!