Sandaya First : tot -20%* vóór 31/12/2018! Meer weter?

Het turkooisblauwe panorama van camping Baia Blu La Tortuga in Sardinië

4-sterrencamping met rechtstreekse toegang tot de zee

In het noorden van Sardinië houdt camping Baia Blu La Tortuga, partner van de Sandaya Groep, meer dan één troef achter de hand. Van in uw stacaravan op deze camping met rechtstreekse toegang tot de Middellandse Zee ontdekt u de wilde schoonheid van dit eiland: fijnzandstranden die tot de allermooiste van de Middellandse Zee worden gerekend, ongerepte kreken, kleurrijke dorpen … Maak op uw beurt kennis met de natuurlijke contrasten die dit wilde, ongerepte eiland kenmerken!

Partnercamping onder beheer van Baia Holiday.

Reserveren vanaf in januari 2019.

Praktische info

Open van 11 april tot 14 oktober 2019 310 huuraccommodaties en 600 kampeerplaatsen Zie de plattegrond Pineta di Vignola Mare
07020 Aglientu
- Italië
+33 (0)4 11 32 90 00
plage
Rechtstreekse toegang tot het strand van Vignola
piscine
Aquapark met semi-olympisch zwembad
club-enfant
Gratis kinderclub
plage
Duikclub ‘Blue Zone’, partner van de camping
*Afbeelding niet contractueel

Nieuw: aquapark

● Semi-olympisch zwembad
● Lagunezwembad met bubbelbaden
● Uitbreiding van waterspeeltuin

Kies uw zwembad in het aquapark op camping Baia Blu La Tortuga!

Een semi-olympisch bad om enkele verkwikkende baantjes te trekken, bubbelbaden om van een relaxte wellness-sessie te genieten, een waterspeeltuin met grappige waterstralen om wat met de vrienden te dollen … In het grote aquapark van camping Baia Blu La Tortuga is er voor elk wat wils! En wordt het zwembad u wat te klein om al uw vakantiedromen waar te maken, dan is er nog altijd de Middellandse Zee die vanaf de camping rechtstreeks toegankelijk is en u vast tot een duik weet te verleiden. Hop, iedereen het water in!

Activiteiten en animatie: voor elk wat wils

Kinderen en tieners

Spelletjes, creatieve activiteiten, thema-avonden: de Clubs van Sandaya zorgen ervoor dat iedereen met fantastische vakantie-herinneringen huiswaarts keert!

Ontdekken

Sport en activiteiten

Zin in een actieve zomer? Ontdek onze sportinfrastructuur en onze activiteiten onder begeleiding van professionele animatoren.

Ontdekken

Wellness

Ontdek de geneugten van de WELLNESS, geniet van een relaxerende verzorging, kom tot rust in de Jacuzzi®… Op de Sandaya-camping schakelt u in zen-modus!

Ontdekken

Diensten en winkels op de camping

Zie alle diensten

Ontdek Sardinië, een authentieke Italiaanse parel

Een ongerept landschap waarin de natuur heer en meester is, omgeven door het mooiste blauw van de Middellandse Zee: dat is Sardinië. De betoverende pracht van de zee verleent het eiland een ongeëvenaarde schoonheid. Verken vanaf het strand van Vignola, dat tegenover de camping ligt, de vele parels van Gallura, een regio vol stranden met kristalhelder water en kleurrijke dorpen. Maak kennis met de mysterieuze ‘nuraghi’, fascinerende stenen forten die van de 4000 jaar oude geschiedenis van het eiland getuigen, en geniet van ‘la dolce vita’ op uw sterrencamping. Uw vakantie op camping Baia Blu La Tortuga belooft een onvergetelijke ervaring te worden!

Wilt u er met de ferry naartoe? De havens van Olbia, Golfo Aranci en Porto Torres bevinden zich alle drie op een uurtje rijden van camping Baia Blu La Tortuga. Volg gewoon de borden naar ‘Vignola Mare’.

Huuraccommodaties Ontdekken