Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

Camping Capo d’Orso: de zee als tuin

i

Camping Capo d'Orso is op de geselecteerde datums gesloten. Gelieve uw zoekopdracht uit te breiden met andere datums.
Openingsdatums:

  • van 29 maart tot 30 september 2024

Uw camping aan zee in Palau (Sardinië)

In het noordoosten van Sardinië nodigt camping Capo d’Orso u uit voor een heerlijke tête-à-tête met de Middellandse Zee. Vanaf de camping hebt u rechtstreeks toegang tot twee stranden, maar aan de horizon wenken ook de paradijselijke eilandjes van de Maddalena-archipel. Wat zal het worden: een schitterende bootexcursie of dolce far niente?

Een standingvolle stacaravan, een volledig ingerichte bungalow, een camper of een traditionele tent: kies uw favoriete campingaccommodatie en wij maken er een onvergetelijke vakantie van!

 

Partnercamping onder beheer van Baia Holiday.

Praktische info

Open van 29 maart tot 30 september 2024 100 huuraccommodaties en 300 kampeerplaatsen Via Le Saline, 1
07020 Palau
- Italië Ons vinden
+39 0365 520 682 Hoe laat mag ik aankomen?

Genieten voor groot en klein:

Op 30 minuten van de Maddalena-archipel
Meer weten?
Met rechtstreekse toegang tot twee zandstranden
Meer weten?
Gratis miniclub kinderen
Meer weten?
Zeilclub ‘Levante’ op de camping zelf
Meer weten?

/

Kiest u voor camping Capo d’Orso, dan hebt u meteen al een flinke bonus verdiend: het kristalheldere water van de Middellandse Zee is vlakbij maar, omdat alleen het beste voor u goed genoeg is, krijgt u er ook nog eens 3 overloopzwembaden bovenop. Zo is er voor elk wat wils: een semi-olympisch zwembad om baantjes te trekken, een ondiep bad voor het kroost en een relaxatiebad met hydromassagestralen voor wie wil ontspannen. Een droom, toch?

Activiteiten en animatie: voor elk wat wils

Kinderen en tieners

Spelletjes, creatieve activiteiten, thema-avonden: na een vakantie met de familie op onze campings gaat u naar huis met een koffer vol prachtige herinneringen!

Ontdekken

Sport en activiteiten

Zin in een actieve zomer? Ontdek onze sportinfrastructuur en onze activiteiten onder begeleiding van professionele animatoren.

Ontdekken

Sardinië, het groene paradijs in de Middellandse Zee

Elke ochtend wakker worden en het turkooisblauwe water van de Middellandse Zee zien: kunt u zich dat voorstellen? Op camping Capo d’Orso in Sardinië is de zee niet zozeer een decor dan wel een heuse manier van leven. Ze is trouwens nooit ver weg! Op de stranden van de Costa Smeralda, in de ongerepte kreken van de golf van Saline en zelfs op uw bord ontdekt u de vele facetten van deze levenskunst. Geniet ervan met volle teugen, op elk uur van de dag!