Parijs, de ideale bestemming voor uw campingvakantie

Parijs mag dan al duizend-en-één pareltjes verbergen, de opmerkelijkste bezienswaardigheden liggen vrij dicht bij elkaar. De tuin van de Tuilerieën, het Louvre-museum en het Île de la Cité vindt u in het 1e arrondissement, voor de Eiffeltoren, het Musée d’Orsay en de Champs de Mars moet u naar het 7e, en de heuvel van Montmartre, de basiliek van de Sacré-Cœur en de ‘Mur des je t’aime’ tot slot liggen in het 18e arrondissement. U krijgt het allemaal in een recordtempo te zien!

Na een rijk gevulde dag laat u de drukte van de stad achter u en komt u heerlijk tot rust op uw camping vlak bij Parijs. Hier toont de Franse hoofdstad een heel ander gezicht. In een bevoorrechte setting te midden van het groen geniet u van een origineel verblijf in een boomhut of een comfortabele vakantie in een volledig ingerichte stacaravan. En natuurlijk kunt u ook voor een idyllische vakantie met de tent kiezen! Op uw Sandaya-camping kunt u naar hartenlust zwemmen, sporten en relaxen. U hoeft alleen nog te beslissen waar u mee zult beginnen.

Camping Parijs, reserveer uw verblijf!

Maisons-Laffitte | Île-de-France
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Bezoek Parijs met de hele familie

Tijdens uw vakantie in Parijs ontbreekt het u nooit aan activiteiten voor de kids. Is de zon van de partij, dan kunnen de kleine campinggasten hun tomeloze energie kwijt in de tuinen en parken van de stad. Hun voorkeur gaat waarschijnlijk uit naar de Jardin du Luxembourg: speelweiden, kermisattracties, een wafelkraam, een poppentheater … Uw kroost is er uren zoet mee!

Laten de weergoden het afweten of zijn uw kleine rakkers echte wetenschappers in de dop? Dan moet u beslist naar de ‘Cité des Sciences et de l'Industrie’ in La Villette. Dit ludieke en educatieve wetenschapsmuseum op kindermaat staat garant voor uren speel- en experimenteerplezier. Het jonge volkje komt er ogen te kort! Pik tot besluit nog een filmpje mee in La Géode, een bioscoopzaal met een 180°-beeld!

Bezoek Parijs met z'n tweetjes

In Parijs loert de romantiek om elke hoek en het hoeft dan ook niet te verbazen dat verliefde stellen er niet aan kunnen weerstaan. Wat dacht u van een romantische wandeling op de oever van het Canal Saint-Martin? Geniet er van een geïmproviseerde picknick en struin daarna met zijn tweetjes door Le Marais, de bekende bohemienwijk in het oude Parijs. Klim van op de Place des Vosges zeker een keer de heuvel van Montmartre op. Boven wordt u beloond met een schitterend uitzicht over de daken van Parijs aan de voet van de Sacré-Cœur. Een must!

‘s Avonds bewondert u de Lichtstad onder de sterrenhemel tijdens een boottocht of flaneert u over de Champs-Elysées met zijn majestueuze Arc de Triomphe. En zo wordt het alweer tijd om uw Sandaya-camping op te zoeken waar u een romantische nacht in uw cottage of boomhut wacht!

Camping Parijs: onze tips voor een geslaagd verblijf

De permanente collecties van de Parijse musea zijn het hele jaar door gratis voor iedereen. Maak er naar hartenlust gebruik van!

Ruil bij mooi weer de metro voor een Vélib-fiets en verken Parijs met de wind in de haren!

Trek in de zomer naar het bos van Vincennes en breng de dag door op de attracties van de Foire du Trône!

Geen tijd om het Louvre van A tot Z te bekijken? Zorg dan dat u op zijn minst de Egyptische sarcofagen gezien hebt. De kids vinden het super!