Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

Met zijn eindeloze zandstranden aan de Atlantische kust, zijn vruchtbare valleien waardoor brede rivieren stromen en zijn honderden internationaal vermaarde sites en monumenten kan de Aquitaine er prat op gaan een van de populairste toeristische bestemmingen van het land te zijn. Ontdek nu zelf deze regio met zijn duizenden gezichten onder de immer stralende zon van Zuidwest-Frankrijk! En kies – als kers op de taart – voor een verblijf op een van de 4- of 5-sterrencampings van Sandaya te midden van de allermooiste landschappen van de Aquitaine!

Reserveer een plekje op de Sandaya-camping in de Aquitaine

Kies een Sandaya-vakantiedorp uit met rechtstreekse toegang tot de Atlantische kust, in het hart van de Périgord, in de schaduw van het dennenbos van de Landes de Gascogne of op de oever van een van de grote meren van het zuidwesten van Frankrijk en beleef een schitterende vakantie in de grootste regio van Frankrijk! De Aquitaine weet bezoekers uit heel Frankrijk aan te trekken met zijn grote diversiteit aan buitengewone natuurlandschappen en talloze troeven: de wijngaarden in de bordeauxstreek, de kleurrijke natuurparken van de Périgord en de Limousin, de uitgestrekte kuststrook die door het immense bos van de Landes de Gascogne afgeboord wordt met als verbluffend orgelpunt het Dune du Pilat … Ook liefhebbers van het stadsleven worden tijdens hun campingvakantie in de Aquitaine op hun wenken bediend: een fascinerende stad als Bordeaux is gewoon een must! Wat daar dan wel te beleven valt? Wandelen over de kademuren van de Garonne, kuieren over de Place de la Bourse met de ongelooflijke waterspiegel, lunchen op de terrasjes met hun zuiderse geuren en kleuren … De hele familie vindt het super! Ongeacht de bestemming waar u uiteindelijk voor kiest, uw 4- of 5-sterrencamping van Sandaya is de ideale uitvalsbasis om al dit moois te ontdekken! Tussen twee excursies door geniet u van de fijnzandstranden aan de Côte Basque, proeft u de hemelse grands crus uit de Médoc of maakt u gebruik van het rijke activiteitenaanbod op uw camping: familietoernooien op het multisportterrein, aquagymles met de vrienden, petanquewedstrijden onder de dennenbomen, themaopvoeringen met de kinderen … Uw campingvakantie bij Sandaya is een gedroomde gelegenheid om uw dagelijkse routine te vergeten! Bent u toe aan verfrissing wanneer de zon hoog aan de hemel staat, dan kunt u altijd terecht in het zwemparadijs van uw Sandaya-camping met zijn waterglijbanen voor de hele familie. Verschillende zwembaden voor groot en klein, een waterspeeltuin met grappige speeltuigen en multiglijbanen zorgen ervoor dat campinggasten van elke leeftijd zich opperbest vermaken. Afspraak bij een van onze kampeerplaatsen waar u uw tent of camper onder de dennenbomen kunt opstellen en na een geanimeerde dag van een welverdiende rust geniet. Of toch liever een comfortabel optrekje met alles erop en eraan? Kies uit ons uitgebreide assortiment van huuraccommodaties een chalet of stacaravan. U kent het systeem: meer schelpen betekent meer voordelen!

Kust

Weet u waar het grootste zandstrand van heel Europa ligt? In de Aquitaine! Met meer dan 700 kilometer kust is deze regio dan ook de ideale bestemming voor een vakantie aan zee. Leg uw zwemband, badpak en zonnecrème dus maar klaar! De Atlantische kust van de Aquitaine – van het Île de Ré in het noorden tot Frans-Baskenland in het zuiden – nodigt u uit voor een zonnige en gevarieerde vakantie in het zuidwesten van Frankrijk: maak kennis met diverse watersporten, ontdek de historische zeehavens – La Rochelle bijvoorbeeld! – en verken de ongerepte, lijnrechte duinenkust ten zuiden van het estuarium van de Gironde waar het heerlijk zonnebaden is bij het geluid van de aanrollende golven van de Atlantische Oceaan. De grote meren van de Landes, die onder windsurfers wereldfaam genieten, en de geanimeerde badplaatsen tonen u telkens een ander facet van de Aquitaine dat met zijn schitterende kustlandschappen een vakantiebestemming uit de duizend is!

Dune du Pilat

Het allermooiste uitkijkpunt van heel de Aquitaine is zonder enige twijfel de top van het beroemde Dune du Pilat dat precies halverwege de kust van de Aquitaine ligt en met zijn 106 meter het hoogste duin van Europa is. Het gebied geniet bescherming als ‘Grand Site de France’ en blijft zijn bezoekers, die onvermoeibaar de trappen opklimmen, zonder uitzondering fascineren. Er wacht dan ook een bijzondere beloning op de top! Vanaf uw Sandaya-camping, die enkele minuten verderop ligt, is dit een niet te missen uitstapje. Voor uw ogen ontvouwt zich een spectaculair panorama met aan de ene kant de Atlantische Oceaan en aan de andere kant de dennenbossen van de Landes. Van op uw kleine zandbergje hebt u een verbluffend uitzicht over de lagunes in het Bassin van Arcachon en in de diepte ziet u hoe surfers, zeilers en andere watersporters de golven van de oceaan trotseren, terwijl de ondergaande zon de hemel zachtrood kleurt. Een onvergetelijk schouwspel om met de hele familie van te genieten alvorens terug te keren naar uw Sandaya-familiecamping waar u alweer een geanimeerde avond wacht!

Onze campings in de Aquitaine

Soulac sur Mer | Aquitaine
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Vanaf
voor nacht voor nachten
Soustons | Aquitaine
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Vanaf
voor nacht voor nachten
Vielle Saint Girons | Aquitaine
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Vanaf
voor nacht voor nachten
Sarlat | Aquitaine
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Vanaf
voor nacht voor nachten
camping-sandaya-sanguinet-plage-landes
Sanguinet | Aquitaine
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Vanaf
voor nacht voor nachten
La Palmyre | Aquitaine
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Vanaf
voor nacht voor nachten