Sandaya First : tot -20%* vóór 31/12/2018! Meer weter?

Niemand weerstaat aan het water in het aquapark op camping Les Tamaris!

Vrije slag of crawl? Trek baantjes in het 480 m² grote zwembad van ons aquapark en verbeter uw beste tijd! Afgepeigerd na een partijtje lol trappen onder de waterstralen? Neem plaats op de ligstoelen rond het zwembad en geniet van een zalig moment van ontspanning onder de stralende zon of in de schaduw van een stroparasol. U bent per slot van rekening met vakantie!

Het zwemparadijs op uw camping in Frontignan Plage

Watertuin voor de kinderen

Het aquapark op onze camping in Frontignan overtreft de stoutste verwachtingen van elk kind. Voor het kleine grut is er een grote, ondiepe speelruimte. De waterstralen zorgen ervoor dat uw kroost zich de hele dag opperbest vermaakt en misschien zelfs leert zwemmen … with a little help van mam en pap!

Cascade en paddenstoel met waterstralen

Wil u zich een keertje helemaal uitleven onder de zon van Frontignan? Neem dan plaats onder de waterval! Wat verderop kunt u onder de waterstralen van onze ludieke paddenstoel gaan zitten of liggen. Groot en klein is er dol op!

Relaxen op de zonnebedden

Een vakantie in Frontignan staat in het teken van dolce far niente. Kies een ligstoel bij het zwembad in het aquapark en geniet ten volle van de Zuid-Franse zon. Voor een ontspannende pauze met het geluid van de golven op de achtergrond moet u in onze strandclub ‘Tam Tam Beach’ zijn*. Geniet er van het adembenemende uitzicht over de Middellandse Zee en haal af en toe een drankje bij de ‘Coco bar’!

*Privéstrand tegen betaling. Voorkeurtarief voor de gasten van camping Sandaya Les Tamaris.

Activiteiten en animatie

Een zomer lang verandert ons aquapark in de Languedoc-Roussillon in een enorm speelterrein. Dankzij het uitgebreide activiteitenaanbod voor de hele familie houdt niemand het droog: aquagymlessen, waterpolowedstrijden, zwembadnocturnes … Vergeet vooral uw zwemband niet!

Ontdek camping "Les Tamaris" aan de hand van foto's

Kampeerplaatsen Ontdekken
Huuraccommodaties Ontdekken