Ik zoek
--/--/--
--/--/--

Aquapark van camping Les Tamaris

Het grote zwembad van camping Les Tamaris in Frontignan, vlak bij de stranden, is een prima alternatief voor het zilte water van de Middellandse Zee. Zoekt u verkoeling onder de stralende zon van de Languedoc-Roussillon, dan gaat er niets boven een frisse duik. Voor waterpret met een exotische twist moet u dan weer naar ons privéstrand ‘Tam Tam Beach’ met rechtstreekse toegang tot de zee!

Optie Vrijheid

Gratis annuleren* tot 14 dagen voor aankomst!

10_2019_Sandaya_Les_Tamaris_Infrastructures_136.jpg
Niemand weerstaat aan het water in het aquapark op camping Les Tamaris!

Vrije slag of crawl? Trek baantjes in het 480 m² grote zwembad van ons aquapark en verbeter uw beste tijd! Afgepeigerd na een partijtje lol trappen onder de waterstralen? Neem plaats op de ligstoelen rond het zwembad en geniet van een zalig moment van ontspanning onder de stralende zon of in de schaduw van een stroparasol. U bent per slot van rekening met vakantie!

Directe toegang tot het strand

U bent zo van het zwembad op het strand! Op camping Les Tamaris heeft u directe toegang tot het strand van Les Aresquiers, dat bijzonder wordt gewaardeerd om zijn ongerepte omgeving.

Relaxen op de zonnebedden

Een vakantie in Frontignan staat in het teken van dolce far niente. Kies een ligstoel bij het zwembad in het aquapark en geniet ten volle van de Zuid-Franse zon. Voor een ontspannende pauze met het geluid van de golven op de achtergrond moet u in onze strandclub ‘Tam Tam Beach’ zijn*. Geniet er van het adembenemende uitzicht over de Middellandse Zee en haal af en toe een drankje bij de ‘Coco bar’!

Ontdek het aquapark van camping "Les Tamaris" op foto's

Ontdek het aquapark van camping "Les Tamaris" op video

Op uw camping

Zwemmen Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Directe toegang tot de zee
Waterval
Peuterbad
Verwarmd buitenzwembad
Zonneterras
Do you Splash? Alleen aansluitende zwemslip, zwemboxers, badpakken en bikini’s zijn toegestaan.