Ik zoek
van
Begin Einde

Ludieke en sportieve vakantie op camping Plein Air des Chênes

Wil u in conditie blijven of ontdekt u graag nog eens het kind in uzelf, dan vindt u vast wat u zoekt op camping Plein Air des Chênes met zijn uitgebreide activiteitenaanbod voor de hele familie. Teamsporten, relaxatiesporten, watersporten … uw camping is één groot multiactiviteitenterrein! U hoeft zich dan ook geen moment te vervelen op uw vakantie. Pik een aquagymsessie onder leiding van onze professionele teams mee of organiseer met de vrienden een petanquetoernooi aan de rand van het bos.

Stel zelf uw activiteitenprogramma samen op uw camping nabij Montpellier

Fitness- en aquagymles

Elke dag energiek uit de veren! Laat u leiden door onze professionele animatoren en volg de gymsessies in het water of in de openlucht.

Tennisbanen

Profiteer van de zomer om uw backhand te oefenen! Afspraak op onze twee tennisbanen aan de rand van het bos om samen met de familie een balletje te slaan.

Petanquebanen

Voor een gezellig partijtje petanque met de vrienden moet u naar de petanquebanen in het hart van het eikenbos. De petanqueballen vergeten? Geen nood! Op de camping is uitleenmateriaal beschikbaar. Vraag ernaar bij de receptie.

Sport en ontspanning

Wat gaat er boven een vakantie met vrienden of familie? Geniet van het samenzijn en ga met zijn allen voetballen op het multisportterrein, speel een partijtje pingpong of organiseer een heus minigolftoernooi!

Activiteiten buiten de camping

Duiken

Uw vakantie in Montpellier is een prima gelegenheid om te leren duiken! U hebt de keuze uit duiksessies in een zwembad, in het meer van Thau of in de Middellandse Zee. Volg gewoon uw eigen ritme zodat u in alle rust van het avontuur kunt genieten!

Zoo van Montpellier

Maak kennis met de 130 diersoorten in de zoo van Montpellier: tijgerkatten, giraffen, zebra’s, leeuwen … Op slechts enkele minuten van camping Plein Air des Chênes!

Boomklimparcours

Klim aan de voet van de Pic Saint-Loup tot in de kruin van de bomen! Ontdek ludieke en sportieve boomklimparcoursen, tokkelbanen en zelfs een laser game-terrein in de volle natuur op slechts enkele minuten van camping Plein Air des Chênes.

Kano/kajaktochten

Een kanotocht door de gorges de l'Hérault is zowel voor kleine avonturiers als voor grote sportievelingen een must! Geniet van een zwempartij te midden van de mooiste landschappen van de Languedoc in de buurt van uw camping in Clapiers.

Ontdek camping "Plein Air des Chênes" aan de hand van foto's

Kampeerplaatsen Ontdekken
Huuraccommodaties Ontdekken